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Registro Completo
Biblioteca(s):  Ebooks.
Data corrente:  28/02/2011
Data da última atualização:  13/11/2015
Autoria:  WHILEY, A. W.; SCHAFFER, B.; WOLSTENHOLME, B. N.
Afiliação:  A. W. Whiley; B. Schaffer; B. N. Wolstenholme.
Título:  The avocado: botany, production and uses.
Ano de publicação:  2002
Fonte/Imprenta:  Wallingford:CABI Publishing:2002.
Páginas:  xi + 416 .
ISBN:  0-85199-357-5
Idioma:  Outros
Conteúdo:  This multiauthor book consists of 14 sections covering all aspects of avocado production and science, including the uses, taxonomy, botany, genetics, breeding, ecology, growth and development, propagation, cultivars and rootstocks, cultivation, nutrition, biotechnology, pests and diseases (and their control), and harvesting and postharvest aspects (including storage, packing and transport) of avocado. The book will be of interest to researchers, academics, students, professional growers and consultants.
Palavras-Chave:  Avocado; Crop Produce; Food Storage and Preservation; Gene Transfer and Transgenics; Plant Breeding and Genetics; Plant diseases and disorder; Plant Physiology and Biochemistry; Plant Production; Weed Management.
Thesaurus Nal:  genetic engineering; horticultural crops; plant pests; plant propagation.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://www.cabi.org/cabebooks/ebook/20023117390
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Ebooks (Ebooks)
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