Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
12/07/1993 |
Data da última atualização: |
12/07/1993 |
Autoria: |
WOLF, W. J. |
Afiliação: |
North Regional Research Laboratory. |
Título: |
Kinds of soy products. |
Ano de publicação: |
1976 |
Fonte/Imprenta: |
In: ESTADOS UNIDOS. Department of Agriculture. Farmer Cooperative Service. Edible soy protein: operational aspects of producing and marketing. S.l., 1976. p.3-11. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Effect of moist heat on soybean proteins; Flour and grits; Protein concentrates; Protein isolates; Testured soybean protein products; |
Palavras-Chave: |
EUA; Food; Grits; Product; Protein; Soybean; USA. |
Thesagro: |
Alimento; Farinha; Nutrição Humana; Produto; Proteína; Soja. |
Thesaurus Nal: |
flour; human nutrition. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00902naa a2200301 a 4500 001 1455425 005 1993-07-12 008 1976 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aWOLF, W. J. 245 $aKinds of soy products. 260 $c1976 520 $aEffect of moist heat on soybean proteins; Flour and grits; Protein concentrates; Protein isolates; Testured soybean protein products; 650 $aflour 650 $ahuman nutrition 650 $aAlimento 650 $aFarinha 650 $aNutrição Humana 650 $aProduto 650 $aProteína 650 $aSoja 653 $aEUA 653 $aFood 653 $aGrits 653 $aProduct 653 $aProtein 653 $aSoybean 653 $aUSA 773 $tIn: ESTADOS UNIDOS. Department of Agriculture. Farmer Cooperative Service. Edible soy protein: operational aspects of producing and marketing. S.l., 1976. p.3-11.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |