|
|
Registros recuperados : 4 | |
2. |  | WITHEY, K.; BERENGUER, E.; PALMEIRA, A. F.; ESPÍRITO-SANTO, F. D. B.; LENNOX, G. D.; SILVA, C. V. J.; ARAGÃO, L. E. O. C.; FERREIRA, J. N.; FRANÇA, F.; MALHI, Y.; ROSSI, L. C.; BARLOW, J. Quantifying immediate carbon emissions from El Ninõ-mediated wildfires in humid tropical forests. Philosophical Transactions of the Royal Society B, v. 373, n. 1760, p. 1-11, Nov. 2018. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
3. |  | SILVA, C. V. J.; ARAGÃO, L. E. O. C.; YOUNG, P. J.; ESPIRITO-SANTO, F.; BERENGUER, E.; ANDERSON, L. O.; BRASIL, I.; PONTES-LOPES, A.; FERREIRA, J. N.; WITHEY, K.; FRANÇA, F.; GRAÇA, P. M. L. A.; KIRSTEN, L.; XAUD, H. A. M.; SALIMON, C.; SCARANELLO, M. A.; CASTRO, B.; SEIXAS, M.; FARIAS, R.; BARLOW, J. Estimating the multi-decadal carbon deficit of burned Amazonian forests. Environmental Research Letters, v. 15, Article 114023, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Roraima. |
|    |
4. |  | BERENGUER, E.; LENNOX, G. D.; FERREIRA, J. N.; MALHI, Y.; ARAGÃO, L. E. O. C.; BARRETO, J. R.; ESPÍRITO-SANTO, F. del B.; FIGUEIREDO, A. E. S.; FRANÇA, F.; GARDNER, T. A.; JOLY, C. A.; PALMEIRA, A. F.; QUESADA, C. A.; ROSSI, L. C.; SEIXAS, M. M. M. de; SMITH, C. C.; WITHEY, K.; BARLOW, J. Tracking the impacts of El Niño drought and fire in human-modified Amazonian forests. PNAS, v. 118, n. 30, e201937711, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registros recuperados : 3 | |
2. |  | BRUNO, L. M.; MARCÓ, M. B.; CAPRA, M. L.; CARVALHO, J. D. G.; MEINARDI, C.; QUIBERONI, A. Wild Lactobacillus strains: Technological characterisation and design of Coalho cheese lactic culture. International Journal of Dairy Technology, v. 70, n. 4, p. 572-582, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
3. |  | LIMA, C. P de; BRUNO, L. M.; FIGUEIREDO, E. A. T. de; QUIBERONI, A. del L.; CARVALHO, J. D. G.; CARVALHO, A. K. F. de. Resistência de bactérias ácido-láticas a bacteriófagos provenientes de unidades de processamento de queijo Coalho. Ciência Rural, Santa Maria, v. 42, n. 6, p. 1117-1122, jun. 2012.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|