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Registros recuperados : 9 | |
9. |  | WINTON, A. L.; WINTON, K. B. The structure and composition of foods. New York: J. Wiley, 1950. 4v. il. v.1: Cereals, Starch, Oil seeds, Nuts, Oils, Forage plants; v.2: Vegetables, Legumes, Fruits; v.3: Milk (including human), Butter cheese, Ice cream, Eggs, Meat, Meat extracts, Gelatin, Animal Fats, Poultry, Fish, Sheellfish; v.4: Sugar,... Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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Registros recuperados : 9 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | FONSECA, A. F. A. da; FERRAO, M. A. G.; FERRÃO, R. G.; VERDIN FILHO, A. C.; VOLPI, P. S.; ZUCATELI, F. Conilon Vitória 'Incaper 8142': variedade clonal de café desenvolvida para o Estado do Espírito Santo. In: SIMPÓSIO DE PESQUISA DOS CAFÉS DO BRASIL, 4., 2005, Londrina. Anais... Brasília, DF: Embrapa Café, 2005.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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2. |  | FERRÃO, R. G.; FONSECA, A. F. A. da; FERRAO, M. A. G.; VERDIN FILHO, A. C.; VOLPI, P. S.; DE MUNER, L. H.; LANI, J. A.; PREZOTTI, L. C.; VENTURA, J. A.; MARTINS, D. dos S.; MAURI, A. L.; MARQUES, E. M. G.; ZUCATELI, F. Café Conilon: técnicas de produção com variedades melhoradas. 4. ed. rev. ampl. Vitória: INCAPER, 2012. 84 p. (Incaper. Circular técnica, 03-1).Tipo: Autoria/Organização/Edição de Livros |
Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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Registros recuperados : 2 | |
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