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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
05/05/1998 |
Data da última atualização: |
22/03/1999 |
Autoria: |
BEN, J. R.; POTTKER, D.; FONTANELI, R. S.; WIETHÖLTER, S. |
Afiliação: |
1-4 Embrapa Trigo. |
Título: |
Efeito da aplicação de calcário na superfície do solo sobre fatores de acidez em campo natural. |
Ano de publicação: |
1997 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO DE PESQUISA DE SOJA DA REGIÃO SUL, 25., 1997, Passo Fundo. Ata e resumos... Passo Fundo: EMBRAPA-CNPT, 1997. |
Páginas: |
p. 135 |
Idioma: |
Português |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00542naa a2200157 a 4500 001 1821976 005 1999-03-22 008 1997 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBEN, J. R. 245 $aEfeito da aplicação de calcário na superfície do solo sobre fatores de acidez em campo natural. 260 $c1997 300 $ap. 135 700 1 $aPOTTKER, D. 700 1 $aFONTANELI, R. S. 700 1 $aWIETHÖLTER, S. 773 $tIn: REUNIÃO DE PESQUISA DE SOJA DA REGIÃO SUL, 25., 1997, Passo Fundo. Ata e resumos... Passo Fundo: EMBRAPA-CNPT, 1997.
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Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
10/10/2016 |
Data da última atualização: |
11/10/2016 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
FREITAS-SILVA, O.; SOUZA, A. M. de. |
Afiliação: |
OTNIEL FREITAS SILVA, CTAA; ANDRESSA MOREIRA DE SOUZA, CTAA. |
Título: |
Ozone in food processing: impact on food products attributes. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: JAISWAL, A. K. (Ed.). Food processing technologies: impact on product attributes. Boca Raton: CRC Press, 2016. cap. 18, p. 519-545. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Consumers are becoming more aware about the limitations of common sanitizing techniques and are looking for safe food products that have undergone minimal processing with high-quality retention (Ramos et al., 2013). To satisfy these requirements, the food industry is currently studying nonthermal techniques, such as ozone-based treatments, ultraviolet radiation, pulsed light, cold plasma, ultrasound, and novel packaging practices. All these technologies have a great potential in the field of minimally processed foods. However, there is a lack of available information about the advantages and limitations of these technologies when applied to food processing. The efficiency of the processes depends directly on the combination of food/contaminant/process and the fresh characteristics that are important to maintain. A classification scheme of the chemical preventive measures used for microbial reduction and decontamination of raw material was compiled by Steponavi?ius et al. |
Thesaurus NAL: |
food technology. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 01496naa a2200145 a 4500 001 2054308 005 2016-10-11 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aFREITAS-SILVA, O. 245 $aOzone in food processing$bimpact on food products attributes.$h[electronic resource] 260 $c2016 520 $aConsumers are becoming more aware about the limitations of common sanitizing techniques and are looking for safe food products that have undergone minimal processing with high-quality retention (Ramos et al., 2013). To satisfy these requirements, the food industry is currently studying nonthermal techniques, such as ozone-based treatments, ultraviolet radiation, pulsed light, cold plasma, ultrasound, and novel packaging practices. All these technologies have a great potential in the field of minimally processed foods. However, there is a lack of available information about the advantages and limitations of these technologies when applied to food processing. The efficiency of the processes depends directly on the combination of food/contaminant/process and the fresh characteristics that are important to maintain. A classification scheme of the chemical preventive measures used for microbial reduction and decontamination of raw material was compiled by Steponavi?ius et al. 650 $afood technology 700 1 $aSOUZA, A. M. de 773 $tIn: JAISWAL, A. K. (Ed.). Food processing technologies: impact on product attributes. Boca Raton: CRC Press, 2016. cap. 18, p. 519-545.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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