|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | CHOKKALINGAM, U.; SABOGAL, C.; ALMEIDA, E.; CARANDANG, A. P.; GUMARTINI, T.; JONG, W. de; BRIENZA JUNIOR, S.; LOPEZ, A. M.; MURNIATI; NAWIR, A. A.; WIBOWO, L. R.; TOMA, T.; WOLLENBERG, E.; ZAIZHI, Z. Local participation, livelihood needs, and institutional arrangements: three keys to sustainable rehabilitation of degraded tropical forest lands. In: MANSOURIAN, S.; VALLAURI, D.; DUDLEY, N. (Ed.). Forest restoration in landscapes: beyond planting trees. New York: Springer, 2005. p. 405-414. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|   |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
2. |  | CARVALHO, A. V.; BASSINELLO, P. Z.; MATTIETTO, R. de A.; RIOS, A. de O.; LIMA, A. C. P. de; KOAKUZU, S. N.; CARVALHO, R. N. Physicochemical, technological and sensory characteristics of a rice (Oryza sativa L.) and bean (Phaseolus vulgaris L.) soup prepared by extrusion. International Journal of Food Science & Technology, London v. 48, n. 10, p. 2057-2063, Oct. 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Arroz e Feijão. |
|   |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|