Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  13/06/2000
Data da última atualização:  13/06/2000
Autoria:  WATSON, T. G.
Afiliação:  National Food Research Institute, Council for Scientific and Industrial Research, Republic of South Africa.
Título:  Amino-acid pool composition of saccharomyces cerevisiae as a function of growth rate and amino-acid nitrogen souece.
Ano de publicação:  1976
Fonte/Imprenta:  The Journal of General Microbiology, v.96, n.2, p.263-268, 1976.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The composition of the amino-acid pool of Sccharomyces cerevisiae is markedly influenced by the amino-acid nitrogen source. The yeast tends to accumulate the amino acid supplied and those closely related to it metabolically. A relatively high concentration of glutamic acid is maintained in the pools of all cultures irrespective of the nitrogen source, reflecting the central role of glutamic acid in nitrogen metabolism. The total amino-acid pool concentration increases as a function of growth rate, although differences exist in the behaviour of individual amino acids.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF18019 - 1ADDSP - --S883S883
Voltar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional