Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
18/05/2006 |
Data da última atualização: |
17/02/2017 |
Autoria: |
GONZÁLEZ-AGULAR, G. A.; WANG, C. Y.; BUTA, J. G.; KRIZEK, D. T. |
Título: |
Use of UV-C irradiation to prevent decay and maintain postharvest quality of ripe 'Tommy Atkins' mangoes. |
Ano de publicação: |
2001 |
Fonte/Imprenta: |
International Journal of Food Science and Technology, v. 36, p.767-773, 2001. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Ripe mangoes 'Tommy Atkins' were exposed to UV-C irradiation for 10 and 20 min, prior to storage for 14 days at 5 or 20oC. |
Palavras-Chave: |
Mangica indica; Mango; Polyamina; UV-C tratamento. |
Thesagro: |
Ácido Orgânico; Armazenamento; Manga; Pós-Colheita. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
Marc: |
LEADER 00850naa a2200253 a 4500 001 1157267 005 2017-02-17 008 2001 bl --- 0-- u #d 100 1 $aGONZÁLEZ-AGULAR, G. A. 245 $aUse of UV-C irradiation to prevent decay and maintain postharvest quality of ripe 'Tommy Atkins' mangoes. 260 $c2001 520 $aRipe mangoes 'Tommy Atkins' were exposed to UV-C irradiation for 10 and 20 min, prior to storage for 14 days at 5 or 20oC. 650 $aÁcido Orgânico 650 $aArmazenamento 650 $aManga 650 $aPós-Colheita 653 $aMangica indica 653 $aMango 653 $aPolyamina 653 $aUV-C tratamento 700 1 $aWANG, C. Y. 700 1 $aBUTA, J. G. 700 1 $aKRIZEK, D. T. 773 $tInternational Journal of Food Science and Technology$gv. 36, p.767-773, 2001.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |