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Registros recuperados : 11 | |
3. | | BEM, B. P. de; BAGO, A.; ALLEBRANDT, R.; MARCON FILHO, J. L.; WURZ, D. A. Botrytis bunch rot on 'Sauvignon Blanc' grapevine on the Y-trellis and vertical shoot-positioned training systems. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 52, n. 9, p. 818-822, ago. 2017. Título em português: Podridão cinzenta em videira 'Sauvignon Blanc' sob sistemas de sustentação ípsilon e espaldeira. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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4. | | BRIGHENTI, A. F.; WURZ, D. A.; PASA, M. da S.; RUFATO, L. Plant growth regulators to enhance fruit color of 'Gala' apples. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 52, n. 11, p. 1118-1122, nov. 2017. Notas Científicas.
Título em português: Fitorreguladores para o aumento da coloração de maçãs 'Gala'. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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5. | | MARCON FILHO, J. L.; KRETZSCHMAR, A. A.; HIPOLITO, JH. de S.; RUFATO, A. de R.; RUFATO, L.; WURZ, D. A. Increasing the length of EM-9 interstock enhances production efficiency in Imperial Gala apples. Revista Ceres, v. 66, n. 3, p. 178-183, 2019 Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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8. | | BRIGHENTI, A. F.; MUNHOZ, B.; WÜRZ, D. A.; PASA, M. da S.; PINTO, F. A. M. F.; ARAÚJO FILHO, J. V. de; SILVA, A. L. da. Techniques to modify cluster architecture and their effect on the viticultural performance of the Sauvignon Blanc cultivar. Pesquisa Agropecuária Brasileira, v. 55, e1900, 2020. Título em português: Técnicas para modificar a arquitetura dos cachos e seu efeito no desempenho vitícola da cultivar Sauvignon Blanc. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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9. | | WURZ, D. A.; BRIGHENTI, A. F.; MARCON FILHO, J. L.; ALLEBRANDT, R.; BEM, B. P. de; RUFATO, L.; KRETZSCHMAR, A. A. Agronomic performance of 'Cabernet Sauvignon' with leaf removal management in a high-altitude region of Southern Brazil. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 52, n. 10, p. 869-876, out. 2017. Título em português: Desempenho agronômico de 'Cabernet Sauvignon' com manejo de desfolha em região de elevada altitude no Sul do Brasil. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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10. | | WURZ, D. A.; MARCON FILHO, J. L.; BRIGHENTI, A. F.; ALLEBRANDT, R.; BEM, B. P. de; MAGRO, M.; RUFATO, L.; KRETZSCHMAR, A. A. Effect of shoot topping intensity on 'Cabernet Franc' grapevine maturity in high-altitude region. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 52, n. 10, p. 946-950, out. 2017. Notas Científicas.
Título em português: Efeito de intensidade de desponte na maturação de 'Cabernet Franc' cultivada em região de altitude. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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11. | | BRIGHENTI, A. F.; RUFATO, L.; KRETZCHMAR, A. A.; MACHADO, B. D.; WÜRZ, D. A.; DUARTE, A. E.; ARRUDA, J. C. A.; MARCHI, T.; GARCEZ, J. Reguladores de cresimento e o aumento da frutificação efetiva da pereira Packham's Triumph no sul do Brasil. In: REUNIÃO TÉCNICA DA CULTURA DA PEREIRA, 3., 2010, Lages. Anais e palestras... Lages: UDESC, 2010. p. 63-69. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 11 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Pecuária Sudeste. Para informações adicionais entre em contato com cppse.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
17/08/2009 |
Data da última atualização: |
14/03/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
SOUZA, G. B. D.; NOGUEIRA, A. R. de A.; SANTO, V. R. D.; PICCHI, C. M. C.; GUIMARAES, E. da S.; BARIONI JUNIOR, W. |
Afiliação: |
GILBERTO BATISTA DE SOUZA, CPPSE; ANA RITA DE ARAUJO NOGUEIRA, CPPSE; VICTOR ROGERIO DEL SANTO, CPPSE; CRISTINA MARIA CIRINO PICCHI, CPPSE; EDILSON DA SILVA GUIMARAES, CPPSE; WALDOMIRO BARIONI JUNIOR, CPPSE. |
Título: |
Proficiency testing of animal nutrition laboratories. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Accreditation and Quality Assurance, v. 14, n. 8-9, p. 455-460, 2009. |
DOI: |
10.1007/s00769-009-0562-3 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The Embrapa Cattle-Southeast research unit conducts a program to compare the results provided by laboratories that perform animal feed analyses. Fifty-two laboratories, representing all the Brazilian regions, have participated in the program. The assays included are those normally carried out by animal nutrition laboratories on animal feed and mineral supplements, a total of 22 different analyses. Four rounds of the program are performed annually. Each package provided to the laboratories for testing contains three kinds of animal feed (three each of forage and commercial feed), along with three mineral supplements. For the evaluation of assigned values and standard deviation, the median and robust standard deviation of the participants? results are used. This paper reports the experience in coordinating the Brazilian interlaboratory comparison exercise. |
Palavras-Chave: |
Inter laboratory comparisons; Proviciency testing. |
Thesaurus NAL: |
animal production. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
Marc: |
LEADER 01573naa a2200229 a 4500 001 1256808 005 2023-03-14 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1007/s00769-009-0562-3$2DOI 100 1 $aSOUZA, G. B. D. 245 $aProficiency testing of animal nutrition laboratories.$h[electronic resource] 260 $c2009 520 $aThe Embrapa Cattle-Southeast research unit conducts a program to compare the results provided by laboratories that perform animal feed analyses. Fifty-two laboratories, representing all the Brazilian regions, have participated in the program. The assays included are those normally carried out by animal nutrition laboratories on animal feed and mineral supplements, a total of 22 different analyses. Four rounds of the program are performed annually. Each package provided to the laboratories for testing contains three kinds of animal feed (three each of forage and commercial feed), along with three mineral supplements. For the evaluation of assigned values and standard deviation, the median and robust standard deviation of the participants? results are used. This paper reports the experience in coordinating the Brazilian interlaboratory comparison exercise. 650 $aanimal production 653 $aInter laboratory comparisons 653 $aProviciency testing 700 1 $aNOGUEIRA, A. R. de A. 700 1 $aSANTO, V. R. D. 700 1 $aPICCHI, C. M. C. 700 1 $aGUIMARAES, E. da S. 700 1 $aBARIONI JUNIOR, W. 773 $tAccreditation and Quality Assurance$gv. 14, n. 8-9, p. 455-460, 2009.
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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