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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | VIRGENS, I. A. das; PIRES, T. C.; SANTANA, L. R. R. de; SOARES, S. E.; MACIEL, L. F.; FERREIRA, A. C. R.; BIASOTO, A. C. T.; BISPO, E. da S. Relationship between bioactive compounds and sensory properties of dark chocolate produced from Brazilian hybrid cocoa. International Journal of Food Science and Technology, v. 56, p. 1905-1917, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 2 | |
2. |  | REINEHR, M.; LAMEGO, F. P.; CARATTI, F. C.; PERUZZO, S. T.; FABIANI, M. F.; MAZZON, M. Relative yield of wheat in coexistence with concurrent plants as indicator of competitiveness. Comunicata Scientiae, v. 9, n. 3, p. 332-339, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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