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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | DANTAS, D. L. DA S.; VIEIRA, V. B.; SOARES, J. K. B.; SANTOS, K. M. O. dos; EGITO, A. S. do; FIGUEIREDO, R. M. F. DE; LIMA, M. DOS S.; MACHADO, N. A. F.; SOUZA, M. DE F. V. DE; CONCEIÇÃO, M. L. DA; QUEIROGA, R. DE C. R. DO E.; OLIVEIRA, M. E. G. DE. Pilosocereus gounellei (xique-xique) flour: Improving the nutritional, bioactive, and technological properties of probiotic goat-milk yogurt. LWT. Food Science and Technology, v. 158, 113165, p. 1-9, Mar. 2022. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | TORATI, L. S.; MIGAUD, H.; DOHERTY, M. K.; SIWY, J.; MULLEN, W.; MESQUITA, P. E. C.; ALBALAT, A. Comparative proteome and peptidome analysis of the cephalic fluid secreted by Arapaima gigas (Teleostei: Osteoglossidae) during and outside parental care. Plos One, v. 12, n. 10, e0186692, Oct. 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Pesca e Aquicultura. |
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