| |
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | SOARES, F. M.; BERGIER, I.; CORADINI, M. C.; FERREIRA, A. P. L.; TELLES, M. A.; MACULAN, B. C. M. dos S.; ALENCAR, M. de C. F.; SIMAO, V. P. M.; ALMEIDA, B. T. de; DRUCKER, D. P.; VIEIRA, M. dos S. M.; CRUZ, S. M. S. da. Unveiling knowledge organization systems' artifacts for digital agriculture with lexical network analysis. In: INTERNATIONAL WORKSHOP ON CONCEPTUAL MODELING FOR LIFE SCIENCES, 4.; WORKSHOP ON CONCEPTUAL MODELING, ONTOLOGIES AND (META)DATA MANAGEMENT FOR FINDABLE, ACCESSIBLE, INTEROPERABLE AND REUSABLE (FAIR) DATA, 3.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON EMPIRICAL METHODS IN CONCEPTUAL MODELING, 6.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON DIGITAL JUSTICE, DIGITAL LAW AND CONCEPTUAL MODELING, 2.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON ONTOLOGIES AND CONCEPTUAL MODELING. 9.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON QUALITY AND MEASUREMENT OF MODEL-DRIVEN SOFTWARE DEVELOPMENT, 4.; WORKSHOP ON CONTROLLED VOCABULARIES AND DATA PLATFORMS FOR SMART FOOD SYSTEMS, 1., 2023, Lisbon. Advances in conceptual modeling: proceedings. Cham: Springer, 2023. p. 299-311. (Lecture notes in computer science, 14319). Editors: Tiago Prince Sales, João Araújo, José Borbinha, Giancarlo Guizzardi. ER 2023 Workshops.| Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Territorial; Embrapa Unidades Centrais. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 4 | |
| 3. |  | SANTOS, T. G. dos; PEDROZA NETO, J. L.; CHAVES, S. F. da S.; ALVES, R. M.; SILVA, A. B. M. da; JOSE, A. R. M. Characterization of the genetic structure of a cupuassu tree population collected in primary forest. Revista Brasileira de Ciências Agrárias, v. 17, n. 4, e1592, 2022.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
| 4. |  | BARRETO, S. M. A.; SILVA, A. B. M. da; DUTRA, M. da C. P.; BASTOS, D. C.; CARVALHO, A. J. de B. A.; VIANA, A. C.; NARAIN, N.; LIMA, M. dos S. Effect of commercial yeasts (Saccharomyces cerevisiae) on fermentation metabolites, phenolic compounds, and bioaccessibility of Brazilian fermented oranges. Food Chemistry, v. 408, 135121, 2023.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
| Registros recuperados : 4 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|