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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
08/10/1997 |
Data da última atualização: |
21/07/2018 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
VASCONCELLOS, C. A.; SANS, L, M. A.; PACHECO, E. B. |
Afiliação: |
EMBRAPA-CNPMS. |
Título: |
Influência da rotação de culturas no sistema radicular do milho e em algumas características químicas de um Latossolo Vermelho-Escuro distrófico da região de Sete Lagoas. |
Ano de publicação: |
1986 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO NACIONAL DE MILHO E SORGO, 16., 1986, Belo Horizonte. Resumos... Sete Lagoas: EMBRAPA-CNPMS, 1986. p. 99-100. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Brasil; Cropping; Dark red latosol; Minas Gerais; Rotacao de culturas; Sete Lagoas. |
Thesagro: |
Latossolo Vermelho Escuro; Milho; Zea Mays. |
Thesaurus Nal: |
Brazil. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/73985/1/Influencia-rotacao.pdf
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Marc: |
LEADER 00869nam a2200241 a 4500 001 1476952 005 2018-07-21 008 1986 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aVASCONCELLOS, C. A. 245 $aInfluência da rotação de culturas no sistema radicular do milho e em algumas características químicas de um Latossolo Vermelho-Escuro distrófico da região de Sete Lagoas.$h[electronic resource] 260 $aIn: CONGRESSO NACIONAL DE MILHO E SORGO, 16., 1986, Belo Horizonte. Resumos... Sete Lagoas: EMBRAPA-CNPMS, 1986. p. 99-100.$c1986 650 $aBrazil 650 $aLatossolo Vermelho Escuro 650 $aMilho 650 $aZea Mays 653 $aBrasil 653 $aCropping 653 $aDark red latosol 653 $aMinas Gerais 653 $aRotacao de culturas 653 $aSete Lagoas 700 1 $aSANS, L, M. A. 700 1 $aPACHECO, E. B.
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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Volume |
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URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Mandioca e Fruticultura. Para informações adicionais entre em contato com cnpmf.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
Data corrente: |
18/02/2008 |
Data da última atualização: |
18/02/2008 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Circulação/Nível: |
-- - -- |
Autoria: |
COSTA, M. G. C.; MENDES, A. F. S.; CIDADE, L. C.; SOARES FILHO, W. dos S.; OTONI, W. C.; MOORE, G. A. |
Afiliação: |
Marcio G. C. Costa, UCSC; Amanda F. S. Mendes, UCSC; Luciana C. Cidade, UCSC; Walter dos Santos Soares-Filho, CNPMF; Wagner C. Otoni, UFV; Gloria A. Moore, UFL. |
Título: |
Towards metabolic engineering of carotenoid content in sweet-orange (Citrus sinensis (L.) Osb.). |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
In: XU, Z.; LI, J.; XUE, Y.; YANG, W. (Ed.). Biotechnology and sustainable agriculture 2006 and beyond. Heidelberg: Springer, 2007. p. 223-225. |
ISBN: |
978-1-4020-6635-1 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Edição do Proceedings of the 11th IAPTC&B Congress, Beijing, ago. 2006. |
Conteúdo: |
Plants have a remarkable array of biosynthetic pathways, of which many synthesize products of secondary metabolism with biotechnological and health-related importance. One of these, known as carotenoid biosynthetic pathway, leads to biosynthesis of healthpromoting compounds (i.e., beta-carotene, lycopene, lutein, zeaxanthin) which reduce the onset of chronic disease states, such as cancer, macular degeneration and cardiovascular disease. In addition, all the carotenoid species that contain a beta-ring can be converted to retinol and, thus, are precursors of vitamin A. These properties have led to intensive efforts to alter and elevate such isoprenoids in food crops (Taylor and Ramsay, 2005). |
Thesaurus NAL: |
carotenoids; Citrus. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01502naa a2200229 a 4500 001 1650822 005 2008-02-18 008 2007 bl --- 0-- u #d 020 $a978-1-4020-6635-1 100 1 $aCOSTA, M. G. C. 245 $aTowards metabolic engineering of carotenoid content in sweet-orange (Citrus sinensis (L.) Osb.). 260 $c2007 500 $aEdição do Proceedings of the 11th IAPTC&B Congress, Beijing, ago. 2006. 520 $aPlants have a remarkable array of biosynthetic pathways, of which many synthesize products of secondary metabolism with biotechnological and health-related importance. One of these, known as carotenoid biosynthetic pathway, leads to biosynthesis of healthpromoting compounds (i.e., beta-carotene, lycopene, lutein, zeaxanthin) which reduce the onset of chronic disease states, such as cancer, macular degeneration and cardiovascular disease. In addition, all the carotenoid species that contain a beta-ring can be converted to retinol and, thus, are precursors of vitamin A. These properties have led to intensive efforts to alter and elevate such isoprenoids in food crops (Taylor and Ramsay, 2005). 650 $acarotenoids 650 $aCitrus 700 1 $aMENDES, A. F. S. 700 1 $aCIDADE, L. C. 700 1 $aSOARES FILHO, W. dos S. 700 1 $aOTONI, W. C. 700 1 $aMOORE, G. A. 773 $tIn: XU, Z.; LI, J.; XUE, Y.; YANG, W. (Ed.). Biotechnology and sustainable agriculture 2006 and beyond. Heidelberg: Springer, 2007. p. 223-225.
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Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF) |
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