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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Ebooks. |
Data corrente: |
01/02/2013 |
Data da última atualização: |
01/02/2013 |
Autoria: |
RAI, M.; VARMA, A. |
Afiliação: |
Mahendra Rai; Ajit Varma. |
Título: |
Mycotoxins in Food, Feed and Bioweapons. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
Springer eBooks. |
Páginas: |
XVIII, 405p. 62 illus., 31 illus. in color. |
Descrição Física: |
digital. |
ISBN: |
9783642007255 |
DOI: |
10.1007/978-3-642-00725-5 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Mycotoxins are made by different biosynthetic pathways, and they have an extremely wide range of pharmacological effects. This book will update readers on several cutting-edge aspects of mycotoxin research, including topics such as: new analytical methods for detection; the adoption of an ancient Mexican process for detoxification of aflatoxins; mycotoxin management in Ireland, Lithuania and South America; mycotoxin reduction through plant breeding and integrated management practices; and natural aflatoxin inhibitors from medicinal plants. Further contributions examine ochratoxins, selected trichothecenes, zearalenone, and aflatoxin-like gene clusters, as well as sclerotial development in Aspergillus flavus and A. parasiticus. Of particular interest are the chapters on the potential use of mycotoxins as bioweapons. This book will stimulate new thinking on the need to develop therapeutic as well as preventative interventions to reduce the toxicological threat of mycotoxins. |
Palavras-Chave: |
Eukaryotic Microbiology; Life Sciences; Pharmacology/Toxicology. |
Thesaurus Nal: |
agriculture; food science; microbiology; toxicology. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://dx.doi.org/10.1007/978-3-642-00725-5
|
Marc: |
LEADER 01714nam a2200241 a 4500 001 1947744 005 2013-02-01 008 2010 bl uuuu u0uu1 u #d 020 $a9783642007255 024 7 $a10.1007/978-3-642-00725-5$2DOI 100 1 $aRAI, M. 245 $aMycotoxins in Food, Feed and Bioweapons.$h[electronic resource] 260 $aSpringer eBooks.$c2010 300 $aXVIII, 405p. 62 illus., 31 illus. in color.$cdigital. 520 $a<P>Mycotoxins are made by different biosynthetic pathways, and they have an extremely wide range of pharmacological effects. This book will update readers on several cutting-edge aspects of mycotoxin research, including topics such as: new analytical methods for detection; the adoption of an ancient Mexican process for detoxification of aflatoxins; mycotoxin management in Ireland, Lithuania and South America; mycotoxin reduction through plant breeding and integrated management practices; and natural aflatoxin inhibitors from medicinal plants. Further contributions examine ochratoxins, selected trichothecenes, zearalenone, and aflatoxin-like gene clusters, as well as sclerotial development in <EM>Aspergillus flavus</EM> and <EM>A. parasiticus</EM>. Of particular interest are the chapters on the potential use of mycotoxins as bioweapons. This book will stimulate new thinking on the need to develop therapeutic as well as preventative interventions to reduce the toxicological threat of mycotoxins.</P> 650 $aagriculture 650 $afood science 650 $amicrobiology 650 $atoxicology 653 $aEukaryotic Microbiology 653 $aLife Sciences 653 $aPharmacology/Toxicology 700 1 $aVARMA, A.
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Ebooks (Ebooks) |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
21/12/2018 |
Data da última atualização: |
24/01/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PAULA, A. F. de; ANDRADE, P. H. M. de; CRUZ, F. de N.; VIGNA, B. B. Z.; FAVERO, A. P.; LACAVA, P. T. |
Afiliação: |
Ailton Ferreira de Paula, UFSCAR; Paulo Henrique Marques de Andrade, UFSCAR; Felipe de Paula Nogueira Cruz, UFSCAR; BIANCA BACCILI ZANOTTO VIGNA, CPPSE; ALESSANDRA PEREIRA FAVERO, CPPSE; Paulo Teixeira Lacava, UFSCAR. |
Título: |
Potencial de promoção de crescimento vegetal de bactérias endofíticas e rizosféricas associadas a Paspalum atratum e P. notatum. |
Ano de publicação: |
2018 |
Fonte/Imprenta: |
Revista RG News, v.4, n.3, p.135. Edição especial dos Anais do V Congresso Brasileiro de Recursos Genéticos. |
Páginas: |
p. 135 |
ISSN: |
2526-8074 |
Idioma: |
Português |
Notas: |
6 a 9 de novembro de 2018. |
Conteúdo: |
O gênero Paspalum pertence a família Poaceae. O Banco Ativo de Germoplasma de Paspalum da Embrapa Pecuária Sudeste possui cerca de 450 acessos de 50 espécies. Dentre os acessos conservados, dois foram selecionados para este estudo: Paspalum atratum BGP 308 (potencial como forrageiro) e P. notatum BGP 26 (potencial como gramado). |
Palavras-Chave: |
Crescimento vegetal; Fixação biológica de nitrogênio; Solubilização de fosfato. |
Thesagro: |
Ácido Indolacético; Paspalum Notatum. |
Thesaurus NAL: |
Pastures; Vegetable growing. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/189193/1/VCBRG-PotencialPromocao.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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