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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | DEVESA-REY, R.; VECINO, X.; VARELA-ALENDE, J. L.; BARRAL, M. T.; CRUZ, J. M.; MOLDES, A. B. Valorization of winery waste vs. the costs of not recycling. Waste Management, Oxford, v. 31, n. 11, p. 2327-2335, nov. 2011. 2327-2335 Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 4 | |
2. |  | BEARSON, S. M. D.; ALLEN, H. K.; BEARSON, B. L.; LOOFT, T.; BRUNELLE, B. W.; KICH, J. D.; et al. Profiling the gastrointestinal microbiota in response to salmonella: low versus high salmonella shedding in the natural porcine host. Infection, Genetics and Evolution, Amsterdam, NL, v. 16, p. 330-340, 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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3. |  | PISSETTI, C.; KICH, J. D.; ALLEN, H. K.; NAVARRETE, C.; COSTA, E. de F.; MORÉS, N.; CARDOSO, M. R. de I. Antimicrobial resistance in commensal Escherichia coli and Enterococcus spp. isolated from pigs subjected to different antimicrobial administration protocols. Research in Veterinary Science, v. 137, p. 174?185, 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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4. |  | PISSETTI, C.; KICH, J. D.; ALLEN, H. K.; NAVARRETE C.; PELLEGRINI, D. da C. P.; MORES, N.; CARDOSO, M. R. de I. Escherichia coli resistance and gut microbiota profile in pigs raised with different antimicrobial administration in feed. In: INTERNATIONAL SIMPOSIUM ON THE EPIDEMIOLOGY AND CONTROL OF BIOLOGICAL, CHEMICAL AND PHYSICAL HAZARDS IN PIG AND PORK, 12., 2017, Foz do Iguaçu. Proceedings Book. Concórdia: Embrapa Suínos e Aves, 2017. p. 143-147. SafePork 2017.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
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Registros recuperados : 4 | |
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