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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoSEYMOUR, G. B.; TAYLOR, J. E.; TUCKER, G. A. Biochemistry of fruit ripening. London: Chapman & Hall, 1993. 454 p.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical.

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2.Imagem marcado/desmarcadoTUCKER, G. A.; WOODS, L. F. J. (ed.). Enzymes in food processing. 2. ed. London: Blackie Academic & Professional, 1995. 319 p.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.

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3.Imagem marcado/desmarcadoTUCKER, G. A.; ROBERTSON, N. G.; GRIERSON, D. Changes in polygalacturonase isoenzymes during the `ripening' of normal and mutant tomato fruit. Eur. J. Biochem., v.112, p.119-124, 1980.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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