Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
13/01/2004 |
Data da última atualização: |
05/07/2017 |
Autoria: |
IMAI, S.; TSUGE, N.; TOMOTAKE, M.; NAGATOME, Y.; SAWADA, H.; NAGATA, T.; KUMAGAI, H. |
Título: |
An onion enzyme that makes the eyes water. |
Ano de publicação: |
2002 |
Fonte/Imprenta: |
Nature, v. 419, p. 685, oct. 2002. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
A flavoursome, user-friendly bulb would give no cause for tears when chopped up. |
Palavras-Chave: |
Onion. |
Thesagro: |
Água; Cebola; Enzima. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
Marc: |
LEADER 00631naa a2200241 a 4500 001 1152278 005 2017-07-05 008 2002 bl --- 0-- u #d 100 1 $aIMAI, S. 245 $aAn onion enzyme that makes the eyes water. 260 $c2002 520 $aA flavoursome, user-friendly bulb would give no cause for tears when chopped up. 650 $aÁgua 650 $aCebola 650 $aEnzima 653 $aOnion 700 1 $aTSUGE, N. 700 1 $aTOMOTAKE, M. 700 1 $aNAGATOME, Y. 700 1 $aSAWADA, H. 700 1 $aNAGATA, T. 700 1 $aKUMAGAI, H. 773 $tNature$gv. 419, p. 685, oct. 2002.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
|