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Registros recuperados : 2 | |
1. |  | PAULETTO, D.; MARTORANO, L. G.; SOUSA, V. de S.; SILVA, Á. F. da; LOPES, L. S. de S.; AMARAL, M. A. C. M. do; TRIBUZY, A. S.; SANTOS, E. A. da S. Irrigação com reaproveitamento de águas pluviais: aprendizagem e difusão tecnológica do irrigapote na Amazônia Oriental. Revista Brasileira de Geografia Física, v. 17, n. 5, p. 3750-3765, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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2. |  | PAULETTO, D.; MARTORANO, L. G.; LOPES, L. S. de S.; BENTES, M. P. de M.; VIEIRA, T. A.; OLIVEIRA, T. G. de S.; SOUSA, V. S. de; SILVA, A. F. da; LIMA, P. da S. F. de; TRIBUZY, A. S.; GUIMARÃES, I. V. P. Plant composition and species use in agroforestry homegardens in the Eastern Amazon, Brazil. Sustainability, v. 15, 11269, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Registros recuperados : 5 | |
3. |  | CALIERO, C.; BIZZO, H. R.; RUBIOLO, P.; MARENGO, A.; GALLI, S.; ANDERSON, J. L.; SGORBINI, B.; BICCHI, C. Immobilization of phosphonium-based ionic liquid stationary phases extends their operative range to routine applications in the flavor, fragrance and natural product fields. Journal of Chromatography A, v. 1664, n. 462796, 2022. 12 p. + 2 p. supl.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. |  | PAVARINO, M.; CAGLIERO, C.; MARENGO, A.; BICCHI, C.; BIZZO, H. R.; CHAVES, F. C. M.; RUBIOLO, P.; SGORBINI, B. Exploring the potential biological activities and chiral composition of Lippia origanoides Kunth essential oil: inhibition of enzymes linked to Alzheimer’s disease and Type 2 diabetes. In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ESSENTIAL OILS, 54., 2024. Balatonalmádi. Book of abstracts. ISEO. 8 a 11 set. Ref. P-Y-09. 'Young scientists' poster abstracts.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Amazônia Ocidental. |
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5. |  | UEKANE, T. M.; NICOLOTTI, L.; GRIGLIONE, A.; BIZZO, H. R.; RUBIOLO, P.; BICCHI, C.; ROCHA-LEÃO, M. H. M.; REZENDE, C. M. Studies on the volatile fraction composition of three native Amazonian Brazilian fruits: Murici (Byrsonima crassifolia L., Malpighiaceae), bacuri (Platonia insignis M., Clusiaceae), and sapodilla (Manilkara sapota L., Sapotaceae). Food Chemistry, n. 219, 2017. p. 13?22Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 5 | |
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