|
|
Registros recuperados : 32 | |
5. |  | FRANCAVIGLIA, R.; CAPRI, E.; TREVISAN, M. The EC European program COST action 66: an Italian contribution to the Working Group modelling. In: WORKSHOP SUCCESSFUL APPLICATIONS OF INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGIES IN PLANT PROTECTION, 1., 1996, Rome, Italy. Proceedings... Roma: Istituto Sperimentale per la Patologia Vegetale, 1997. p. 131-140. Petria, Roma, v. 7, 1997, Suppl. 1. Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
|   |
7. |  | DEL RE, A. M. M.; CAPRI, E.; TREVISAN, M. Informatic tools for agricultural and environmental management. In: WORKSHOP SUCCESSFUL APPLICATIONS OF INFORMATION AND COMMUNICATION TECHNOLOGIES IN PLANT PROTECTION, 1., 1996, Rome, Italy. Proceedings... Roma: Istituto Sperimentale per la Patologia Vegetale, 1997. Petria, Roma, v. 7, 1997. Suppl. 1. Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
|   |
13. |  | BRON, I. U.; RIBEIRO, R. V.; CAVALINI, F. C.; JACOMINO, A. P.; TREVISAN, M. J. Temperature-related changes in respiration and Q10 coeficient of guava. Scientia Agricola, Piracicaba, v. 62, n. 5, p. 458-463, set./out. 2005. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|   |
14. |  | BISWAS, A.; ALVES, C. R.; TREVISAN, M. T. S.; BERFIELD, J.; FURTADO, R. F.; LIU, Z.; CHENG, H. N. Derivatives of cardanol through the ene reaction with diethyl azodicarboxylate. Journal of the Brazilian Chemical Society, Campinas, v. 26, n. 7, p. 1078-1082, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
16. |  | AQUILA, J. S. del.; SASAKI, F. F.; HEIFFIG, L. S.; ORTEGA, E. M. M.; TREVISAN, M. J.; KLUGE, R. A. Efect of antioxidants in fresh cut radishes during the cold storage. Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 51, n. 6, p. 1217-1223, dez. 2008. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
17. |  | CERQUEIRA-PEREIRA, E. C.; PEREIRA, M. A.; MELLO, S. C.; JACOMINO, A. P.; TREVISAN, M. J.; DIAS, C. T. S. Efeito da aplicação de etileno na qualidade pós-colheita de frutos de pimentão vermelhos e amarelos. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 25, n. 4, p. 590-593, out./dez. 2007. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
18. |  | CAPUTO, M. M.; MOURÃO FILHO, F. de A. A.; SILVA, S. R. da; STUCHI, E. S.; BREMER NETO, H.; TREVISAN, M. J. Avaliação preliminar da qualidade de frutos de cultivares de laranja doce de maturação precoce na região sudoeste do Estado de São Paulo. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE FRUTICULTURA, 22., 2012, Bento Gonçalves. Anais... Bento Gonçalves: SBF, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
|    |
19. |  | BARRETO, J. C.; TREVISAN, M. T. S.; HULL, W. E.; ERBEN, G.; BRITO, E. S. de; PFUNDSTEIN, B.; WURTELE, G.; SPIEGELHALDER, B.; OWEN, R. W. Characterization and quantitation of polyphenolic compounds in bark, kernel, leaves, and peel of mango (Mangifera indica L.). Journal of Agricultural and Food Chemistry, v.56, n.14, p.5599-5610, 2008. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|   |
20. |  | SOUZA, F. T. C. de; FREITAS, F. A. DE; SAMPAIO, C. G.; BECKER, H.; BRITO, E. S. de; TREVISAN, M. T. C. Caracterização química da semente fermentada e não fermentada da Morinda citrifolia L. (noni). In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE QUÍMICA, 32., 2009, Fortaleza. Resumos... Fortaleza: Sociedade Brasileira de Química, 2009. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
Registros recuperados : 32 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
2. |  | FERREIRA, R. C. M.; RIBEIRO, A. R. B.; SANTANA, R. S.; PAÇÓ, A. L.; ALENCAR, M. M. de; STARLING, J. M. C. Características do velo de ovinos Ile de France e Texel durante a estação de inverno. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 49., Brasília, DF. A produção animal no mundo em transformação: Anais. Brasília: SBZ, 2012.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|