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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
02/02/2018 |
Data da última atualização: |
07/02/2024 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, D. F. da; SANTOS, R. T. dos S. e; LIMA, A. de S.; NUNES, G. da S.; SILVA, T. de M.; TORRES, L. H. P. de S.; LEAO, P. C. de S.; RYBKA, A. C. P.; BIASOTO, A. C. T. |
Afiliação: |
DARCILENE FIUZA DA SILVA, Bolsista Capes; RENATA TORRES DOS SANTOS E SANTOS, Bolsista Capes; ARLETE DE SOUZA LIMA, Estagiária da Embrapa Semiárido; GRACE DA SILVA NUNES, Bolsista CNPq; THAMIRES DE MORGADO SILVA, Estagiária da Embrapa Semiárido; LUIS HENRIQUE PEREIRA DE SÁ TORRES, Estagiário da Embrapa Semiárido; PATRICIA COELHO DE SOUZA LEAO, CPATSA; ANA CECILIA POLONI RYBKA, CPATSA; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA. |
Título: |
Composição físico-química do suco da uva BRS Magna do Vale do São Francisco cultivada sob diferentes sistemas de condução e porta-enxertos. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: JORNADA DE INTEGRAÇÃO DA PÓS-GRADUAÇÃO DA EMBRAPA SEMIÁRIDO, 2., 2017, Petrolina. Anais... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2017. |
Páginas: |
p. 211-217. |
Série: |
(Embrapa Semiárido. Documentos, 280). |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Este estudo foi conduzido com o objetivo de avaliar a influência de diferentes sistemas de condução e porta-enxertos sob a composição físico-química do suco de uva da variedade BRS Magna, com a finalidade de auxiliar na recomendação de práticas de manejo para a cultivar na região do Vale do São Francisco e melhorar a qualidade do produto. |
Palavras-Chave: |
Grape; Porta-enxerto; Propagação; Suco de uva tropical; Uvas híbridas; Vale do São Francisco. |
Thesagro: |
Uva; Vitis Vinifera. |
Thesaurus Nal: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/174326/1/29o-resumo-de-SDC2804.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
09/11/2004 |
Data da última atualização: |
24/05/2017 |
Autoria: |
MAKI, C. S.; TEIXEIRA, F. F.; PAIVA, E.; PACOLA-MEIRELLES, L. D. |
Afiliação: |
Cristina Sayuri Maki, Universidade Estadual de Londrina; FLAVIA FRANCA TEIXEIRA, CNPMS; EDILSON PAIVA, CNPMS; Luzia Doretto Paccola-Meirelles, Universidade Estadual de Londrina. |
Título: |
Textura em grãos de híbridos experimentais destinados a produção de milho verde. |
Ano de publicação: |
2001 |
Fonte/Imprenta: |
Brazilian Journal of Microbiology, São Paulo, v. 32, p. 170-175, 2001. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The growth of thirty-four Lentinula edodes strains submitted to different mycelial cultivation conditions (pH and temperature) was evaluated and strain variability was assessed by RAPD molecular markers. The growth at three pH values (5, 6 and 7) and four different temperatures (16, 25, 28 and 37ºC) was measured using the in vitro mycelial development rate and water retention as parameters. Mycelial cultivation was successful at all pH tested, while the ideal temperature for mycelial cultivation ranged between 25 and 28ºC. The water content was lower in strains grown at 37ºC. Among 20 OPA primers (Operon Technologies, Inc.) used for the RAPD analyses, seventeen presented good polymorphism (OPA01 to OPA05, OPA07 to OPA14, OPA17 to OPA20). The clustering based on similarity coefficients allowed the separation of strain in two groups with different geographic origins |
Thesagro: |
Marcador Molecular. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/32875/1/Analyses-genetic.pdf
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Marc: |
LEADER 01412naa a2200169 a 4500 001 1488389 005 2017-05-24 008 2001 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMAKI, C. S. 245 $aTextura em grãos de híbridos experimentais destinados a produção de milho verde.$h[electronic resource] 260 $c2001 520 $aThe growth of thirty-four Lentinula edodes strains submitted to different mycelial cultivation conditions (pH and temperature) was evaluated and strain variability was assessed by RAPD molecular markers. The growth at three pH values (5, 6 and 7) and four different temperatures (16, 25, 28 and 37ºC) was measured using the in vitro mycelial development rate and water retention as parameters. Mycelial cultivation was successful at all pH tested, while the ideal temperature for mycelial cultivation ranged between 25 and 28ºC. The water content was lower in strains grown at 37ºC. Among 20 OPA primers (Operon Technologies, Inc.) used for the RAPD analyses, seventeen presented good polymorphism (OPA01 to OPA05, OPA07 to OPA14, OPA17 to OPA20). The clustering based on similarity coefficients allowed the separation of strain in two groups with different geographic origins 650 $aMarcador Molecular 700 1 $aTEIXEIRA, F. F. 700 1 $aPAIVA, E. 700 1 $aPACOLA-MEIRELLES, L. D. 773 $tBrazilian Journal of Microbiology, São Paulo$gv. 32, p. 170-175, 2001.
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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