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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
22/08/2011 |
Data da última atualização: |
19/02/2013 |
Tipo da produção científica: |
Nota Técnica/Nota Científica |
Autoria: |
OLIVEIRA-SANTOS, L. G. R.; DORAZIO, R. M.; TOMAS, W. M.; MOURAO, G. de M.; FERNANDEZ, F. A. S. |
Afiliação: |
LUIZ G. R. OLIVEIRA-SANTOS, UNIVERSIDADE FEDERAL DO RIO DE JANEIRO; ROBERT M. DORAZIO, SOUTHEAST ECOLOGICAL SCIENCE CENTER; WALFRIDO MORAES TOMAS, CPAP; GUILHERME DE MIRANDA MOURAO, CPAP; FERNANDO A. S. FERNANDEZ, UNIVERSIDADE FEDERAL DO RIO DE JANEIRO. |
Título: |
No evidence of interference competition among the invasive feral pig and two native peccary species in a Neotropical wetland. |
Ano de publicação: |
2011 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Tropical Ecology, v. 27, p. 557-561, 2011. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
SHORT COMMUNICATION. |
Conteúdo: |
The feral pig has been considered a threat to peccary conservation in the Pantanal, often reaching high abundance (?5 ind. km?2) (Desbiez et al. 2010, Oliveira-Santos 2009). However, the failure to demonstrate a negative association between feral pig and the two peccary species, in this study, suggests that interference competitionwas absent at this temporal and spatial scale, even during a period of severe scarcity of water and food. Although the invasive pig is widespread on the landscape, the two peccary species maintain densities as high (4?6 ind. km?2) as those recorded in Amazonian areas free of hunting and feral pig (Desbiez et al. 2010, Oliveira-Santos 2009), corroborating our findings that the presence of pigs does not appear to have a negative impact on the two peccary species. |
Palavras-Chave: |
Pig. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
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Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
25/06/2019 |
Data da última atualização: |
21/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
OZORIO, L.; MATSUBARA, N. K.; SILVA-SANTOS, J. E. da; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C.; DUPONT, D. |
Afiliação: |
Luísa Ozorio, UFRJ; Natalia K. Matsubara, UFSC; José E. da Silva-Santos, UFSC; CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; Didier Dupont, STLO, INRA Agrocampus Ouest, Rennes, France. |
Título: |
Gastrointestinal digestion enhances the vasorelaxant activity of a whey hydrolysate. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 4., 2019, Rio de Janeiro. Sustentabilidade e inovação na ciência dos alimentos: impactos na bioeconomia: caderno de resumos. Rio de Janeiro: UNIRIO, 2019. p. 21. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
SIAN. 17 e 18 de junho de 2019. Oral. R011. |
Palavras-Chave: |
Whey peptides. |
Thesaurus NAL: |
Digestion; Hypertension. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/198821/1/SIAN-2019-R011.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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