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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Pantanal.
Data corrente:  22/08/2011
Data da última atualização:  19/02/2013
Tipo da produção científica:  Nota Técnica/Nota Científica
Autoria:  OLIVEIRA-SANTOS, L. G. R.; DORAZIO, R. M.; TOMAS, W. M.; MOURAO, G. de M.; FERNANDEZ, F. A. S.
Afiliação:  LUIZ G. R. OLIVEIRA-SANTOS, UNIVERSIDADE FEDERAL DO RIO DE JANEIRO; ROBERT M. DORAZIO, SOUTHEAST ECOLOGICAL SCIENCE CENTER; WALFRIDO MORAES TOMAS, CPAP; GUILHERME DE MIRANDA MOURAO, CPAP; FERNANDO A. S. FERNANDEZ, UNIVERSIDADE FEDERAL DO RIO DE JANEIRO.
Título:  No evidence of interference competition among the invasive feral pig and two native peccary species in a Neotropical wetland.
Ano de publicação:  2011
Fonte/Imprenta:  Journal of Tropical Ecology, v. 27, p. 557-561, 2011.
Idioma:  Português
Notas:  SHORT COMMUNICATION.
Conteúdo:  The feral pig has been considered a threat to peccary conservation in the Pantanal, often reaching high abundance (?5 ind. km?2) (Desbiez et al. 2010, Oliveira-Santos 2009). However, the failure to demonstrate a negative association between feral pig and the two peccary species, in this study, suggests that interference competitionwas absent at this temporal and spatial scale, even during a period of severe scarcity of water and food. Although the invasive pig is widespread on the landscape, the two peccary species maintain densities as high (4?6 ind. km?2) as those recorded in Amazonian areas free of hunting and feral pig (Desbiez et al. 2010, Oliveira-Santos 2009), corroborating our findings that the presence of pigs does not appear to have a negative impact on the two peccary species.
Palavras-Chave:  Pig.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CPAP58131 - 1UPCSP - PPSP1746817468
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  25/06/2019
Data da última atualização:  21/10/2019
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  OZORIO, L.; MATSUBARA, N. K.; SILVA-SANTOS, J. E. da; SILVA, C. M.; CABRAL, L. M. C.; DUPONT, D.
Afiliação:  Luísa Ozorio, UFRJ; Natalia K. Matsubara, UFSC; José E. da Silva-Santos, UFSC; CAROLINE MELLINGER SILVA, CTAA; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; Didier Dupont, STLO, INRA Agrocampus Ouest, Rennes, France.
Título:  Gastrointestinal digestion enhances the vasorelaxant activity of a whey hydrolysate.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  In: SIMPÓSIO DE ALIMENTOS E NUTRIÇÃO, 4., 2019, Rio de Janeiro. Sustentabilidade e inovação na ciência dos alimentos: impactos na bioeconomia: caderno de resumos. Rio de Janeiro: UNIRIO, 2019. p. 21.
Idioma:  Inglês
Notas:  SIAN. 17 e 18 de junho de 2019. Oral. R011.
Palavras-Chave:  Whey peptides.
Thesaurus NAL:  Digestion; Hypertension.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/198821/1/SIAN-2019-R011.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA14618 - 1UPCRA - DD
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