| |
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | HESSELBERTH, J. R.; CHEN, X.; ZHANG, Z.; SABO, P. J.; SANDSTROM, R.; REYNOLDS, A. P.; THURMAN, R. E.; NEPH, S.; KUEHN, M. S.; NOBLE, W. S.; FIELDS, S.; STAMATOYANOPOULOS, J. A. Global mapping of protein-DNA interactions in vivo by digital genomic footorinting. Nat Methods. 2009 April; 6 (4): 283-289.| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
|   |
| Registros recuperados : 1 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 181 | |
| 2. |  | AZEREDO, H. M. C. de. Edible coatings. In: Advances in fruit processing technologies. Boca Raton: CRC Press, 2012. Cap. 14, p. 345-362.| Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
| 14. |  | MAURICIO, R. A.; BRIENZO, M.; NASSU, R. T.; AZEREDO, H. M. C. de. Effect of hydrothermal treatment on the chemical and structural composition of Allium purees for edible films. In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 4., 2024, Campinas, SP. Funtional Foods as the Cornestone of Healthy Nutrition: Linking Academia and Industry. Proceedings... Campinas, SP: UNICAMP, 2024.| Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação; Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
| Registros recuperados : 181 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|