Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
10/10/2003 |
Data da última atualização: |
10/10/2003 |
Autoria: |
THOM, W. O. |
Título: |
Amino acid, oil protein levels of soybeans (Glycine max (L.) Merr.) as affected by sulfur relationships in the soil and plant. |
Ano de publicação: |
1975 |
Fonte/Imprenta: |
1975. |
Páginas: |
129 f. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Dissertation (Doctor of Philosophy) - University of Missouri. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00422nam a2200121 a 4500 001 1465618 005 2003-10-10 008 1975 bl uuuu m 00u1 u #d 100 1 $aTHOM, W. O. 245 $aAmino acid, oil protein levels of soybeans (Glycine max (L.) Merr.) as affected by sulfur relationships in the soil and plant. 260 $a1975.$c1975 300 $a129 f. 500 $aDissertation (Doctor of Philosophy) - University of Missouri.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
|