Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
13/02/2008 |
Data da última atualização: |
04/08/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
TEIXEIRA, A. H. de C.; BASTIAANSSEN, W. G. M.; BASSOI, L. H. |
Afiliação: |
ANTONIO HERIBERTO DE C TEIXEIRA, CPATSA; University of Technology Stevinweg; LUIS HENRIQUE BASSOI, CPATSA. |
Título: |
Crop water parameters of irrigated wine and table grapes to support water productivity analysis in the São Francisco river basin, Brazil. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
Agricultural Water Management, Amsterdam, v. 94, n. 1, p. 31-42, 2007. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Energy and water balance parameters were measured in two commercial vineyards in the semiarid region of the São Francisco river basin, Brazil. |
Palavras-Chave: |
Coeficiente; Cultura; Grape; Vale do São Francisco; Videira. |
Thesagro: |
Água; Balanço de Energia; Evapotranspiração; Irrigação; Produtividade; Uva. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |