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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Soja.
Data corrente:  26/10/2012
Data da última atualização:  07/11/2012
Autoria:  DU BOIS, C. M.; TAN, C. B.; MINTZ, S. W.
Afiliação:  CRISTIANE M. DU BOIS; CHEE-BENG, T.; SIDNEY W. MINTZ.
Título:  The world of soy.
Ano de publicação:  2008
Fonte/Imprenta:  Urbana: University of Illinois, 2008.
Páginas:  337 p.
ISBN:  978-0-252-03341-4
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Introduction: the significance of soy. Acceptance of soy in global and historical context. Legumens in the history of Human Nutrition; Eartly uses of soybean in Chinese history; Fermented beans and western taste; Genetically engineered soy. Ethnographic studies os soy?s acceptance: tofu and related products in Chinese foodways; tofu feasts in Sichuan cuisine; Fermented soybean products and Japanese standard taste; Fermented soyfoods in South Korea; Tofu in Vietnamese life; Soofoods in Indonesia; Social context and diet: changing soy production and consumption in the United States; Soybeans and soyfoods in Brazil, with notes on Argentina: sketch of an expanding world commodity; Soy in Bangladesh: history and prospects; Soybeans and soybean products in West Africa: adoption by farmers and adaptation to foodways. Conclusion: soy?s dominance and destiny. Appendix A. Scientific names for plants and Edible Fungi. Appendix B. More on tofu in Chengdu.
Thesagro:  Nutrição humana; Soja.
Thesaurus Nal:  Food and Human Nutrition; Soybeans.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPSO33672 - 1ADDLV - PP633.34D815w2012.00197
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Clima Temperado.
Data corrente:  28/10/2016
Data da última atualização:  07/12/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 3
Autoria:  VILLELA, A. T.; ANTUNES, I. F.; PIANA, C. F. B.; SILVA, J. G. C. da; BEVILAQUA, G. A. P.
Afiliação:  Alexandre Terracciano Villela; IRAJA FERREIRA ANTUNES, CPACT; Clause Fátima Brum Piana; João Gilberto Corrêa da Silva; GILBERTO ANTONIO P BEVILAQUA, CPACT.
Título:  The common bean (Phaseolus vulgaris L.) demonstration unity system - sudf - applicability potential for family farming.
Ano de publicação:  2016
Fonte/Imprenta:  Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser, v. 59, p. 165-166, Apr. 2016.
Idioma:  Português
Thesagro:  Feijão.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/149414/1/Iraja-93292-BeanReport2016-Reformat-REV-3.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Clima Temperado (CPACT)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPACT19424 - 1UPCAP - DD
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