Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Soja.
Data corrente:  26/10/2012
Data da última atualização:  07/11/2012
Autoria:  DU BOIS, C. M.; TAN, C. B.; MINTZ, S. W.
Afiliação:  CRISTIANE M. DU BOIS; CHEE-BENG, T.; SIDNEY W. MINTZ.
Título:  The world of soy.
Ano de publicação:  2008
Fonte/Imprenta:  Urbana: University of Illinois, 2008.
Páginas:  337 p.
ISBN:  978-0-252-03341-4
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Introduction: the significance of soy. Acceptance of soy in global and historical context. Legumens in the history of Human Nutrition; Eartly uses of soybean in Chinese history; Fermented beans and western taste; Genetically engineered soy. Ethnographic studies os soy?s acceptance: tofu and related products in Chinese foodways; tofu feasts in Sichuan cuisine; Fermented soybean products and Japanese standard taste; Fermented soyfoods in South Korea; Tofu in Vietnamese life; Soofoods in Indonesia; Social context and diet: changing soy production and consumption in the United States; Soybeans and soyfoods in Brazil, with notes on Argentina: sketch of an expanding world commodity; Soy in Bangladesh: history and prospects; Soybeans and soybean products in West Africa: adoption by farmers and adaptation to foodways. Conclusion: soy?s dominance and destiny. Appendix A. Scientific names for plants and Edible Fungi. Appendix B. More on tofu in Chengdu.
Thesagro:  Nutrição humana; Soja.
Thesaurus Nal:  Food and Human Nutrition; Soybeans.
Categoria do assunto:  F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Soja (CNPSO)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPSO33672 - 1ADDLV - PP633.34D815w2012.00197
Voltar






Ordenar por: RelevânciaAutorTítuloAnoImprime registros no formato resumido      Imprime registros no formato resumido
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
1.Imagem marcado/desmarcadoCHU, J.-N.; YOUNG, C.-C.; TAN, C.-C.; WU, S.-P.; YOUNG, L.-S. Improvement of productivity and polysaccharide-protein complex in Agaricus blazei. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 47, n. 1, p. 96-102, jan. 2012. Título em português: Ganho de produtividade e complexo de proteína?polissacarídeos em Agaricus blazei.
Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais.
Visualizar detalhes do registroAcesso ao objeto digitalImprime registro no formato completo
Registros recuperados : 1
Primeira ... 1 ... Última
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional