|
|
Registros recuperados : 37 | |
2. |  | SANTOS, M. H. de; RODRIGUES, R.; GONÇALVES, L. S. A.; SUDRÉ, C. P.; PEREIRA, M. G. Agrobiodiversity in curcubita spp. landraces in Rio de Janeiro assessed by molecular markes. Crop breeding and applied biotechnology, Viçosa, v. 12, n. 2, p. 96-103, Jun. 2012. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
6. |  | RIVA, E. M.; RODRIGUES, R.; PEREIRA, M. G.; SUDRÉ, C. P.; KARASAWA, M. Inheritance of bacterial spot disease in Capsicum annuum L. Crop Breeding and Applied Biotechnology, Londrina, n. 4, v. 4, p. 490-494, Dez. 2004. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
7. |  | MARGARETE, M. de S.; PEREIRA, T. N. S.; RODRIGUES, R.; DUTRA, G. A.; SUDRE, C. P. Irregularidade meiotica em pimenta. Horticultura Brasileira, Brasilia, v.18, p.748-749, jul. 2000. Suplemento. Trabalho apresentado no 40. Congresso Brasileiro de Olericultura, 2000. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
8. |  | ARAMENDIZ-TATIS, H.; SUDRÉ, C. P.; GONÇALVES, L. S. A.; RODRIGUES, R. Potencial agronômico e divergência genética entre genótipos de berinjela nas condições do Caribe Colombiano. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 29, n. 2, p. 174-180, abr./jun. 2011. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
9. |  | BENTO, C. dos S.; SUDRE, C. P.; RODIGUES, R.; RIVA, E. M.; PEREIRA, M. G. Descritores qualitativos e multicategóricos na estimativa da variabilidade fenotípica entre acessos de pimentas. A Lavoura, Rio de Janeiro, v. 110, n. 663, p. 17, dez. 2007. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
10. |  | BENTO, C. dos S.; RODRIGUES, R.; ZERBINI JÚNIOR, R. M.; SUDRÉ, C. P. Sources of resistance against the Pepper yellow mosaic virus in chili pepper. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 27, n. 2, p. 196-201, abr./jun. 2009. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
11. |  | KARASAWA, M.; RODRIGUES, R.; SUDRÉ, C. P.; SILVA, M. P. da; RIVA, E. M.; AMARAL JÚNIOR, A. T. do. Aplicação de métodos de agrupamento na quantificação da divergência genética entre acessos de tomateiro. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 23, n. 4, p. 1000-1005, out./dez. 2005. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
12. |  | RIVA-SOUZA, E. M.; RODRIGUES, R.; SUDRÉ, C. P.; PEREIRA, M. G.; BENTO, C. dos S.; MATTA, F. de P. Genetic parameters and selection for resistance to bacterial spot in recombinant F6 lines of Capsicum annuum. Crop Breeding and Applied Biotechnology, v. 9, n. 2, p. 108-115, June, 2009 Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Hortaliças. |
|   |
13. |  | RIVA, E. M.; RODRIGUES, R.; PEREIRA, M. G.; SUDRÉ, C. P.; MIRANDA, J. M. de; KARASAWA, M. Herdabilidade e número mínimo de genes para resistência à mancha bacteriana em pimentão. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MELHORAMENTO DE PLANTAS, 2., 2003, Porto Seguro. Melhoramento da qualidade de vida: [anais]. Porto Seguro: SBMP, 2003. CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
14. |  | JUHÁSZ, A. C. P.; RODRIGUES, R.; SUDRÉ, C. P.; PEREIRA, M. G.; RIVA, E. M.; KARASAWA, M. Herança de características relacionadas à produção de frutos em pimentão. Horticultura Brasileira, Brasília, v. 20, n. 2, p. 345, jul. 2002. Resumo. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
15. |  | RODRIGUES, R.; RAMOS, S. R. R.; SUDRÉ, C. P.; KARASAWA, M.; RIVA, E. M.; PEREIRA, T. N. S. Indicação preliminar de descritores relevantes para o melhoramento do tomateiro. Horticultura Brasileira, Brasília, v. 20, n. 2, jul. 2002. Suplemento 2. Trabalho apresentado no 42º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2002. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 20, n. 2, p. 390, jul. 2002. Suplemento 1. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
16. |  | SILVA, C. Q.; JASMIM, J. M.; SANTOS, J. O.; BENTO, C. S.; SUDRÉ, C. P.; RODRIGUES, R. Phenotyping and selecting parents for ornamental purposes in chili pepper acessions. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 33, n. 1, p. 66-73, jan./mar. 2015. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
17. |  | SOUZA, M. M. de; PEREIRA, T. N. S.; AMARAL JUNIOR, A. T.; RODRIGUES, R.; DUTRA, G. A.; SUDRE, C. P. Polimorfismo polinico em acessos de pimenta com base em microscopia eletronica de varredura e analise multivariada. Horticultura Brasileira, Brasilia, v.18, p.749-750, jul. 2000. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
18. |  | SUDRÉ, C. P.; RODRIGUES, R.; RIVA, E. M.; KARASAWA, M.; BENTO, C. dos S.; AMARAL JÚNIOR, A. T. do. Diversidade genética em frutos de pimentão e pimenta para resistência à mancha bacteriana. Horticultura Brasileira, Brasília, v. 22, n. 2, jul. 2004. Suplemento 2. Trabalho apresentado no 44º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2004. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 22, n. 2, p. 449, jul. 2004. Suplemento 1. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
19. |  | RIVA, E. M.; RODRIGUES, R.; PEREIRA, M. G.; SUDRÉ, C. P.; AMARAL JÚNIOR, A. T. do; KARASAWA, M. Efeitos gênicos na herança da resistência à mancha bacteriana em pimentão. Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, jul. 2003. Suplemento 2. Trabalho apresentado no 43º Congresso Brasileiro de Olericultura, 2003. Publicado também como resumo em: Horticultura Brasileira, Brasília, v. 21, n. 2, p. 363, jul. 2003. Suplemento 1. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
20. |  | DUTRA, G. A. P.; SOUZA, M. M. de; RODRIGUES, R.; SUDRE, C. P.; PEREIRA, T. N. S. Viabilidade em graos de polen frescos e armazenados em acessos de pimenta. Horticultura Brasileira, Brasilia, v.18, p.729-730, jul. 2000. Suplemento. Trabalho apresentado no 40. Congresso Brasileiro de Olericultura, 2000. Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
Registros recuperados : 37 | |
|
|
Registros recuperados : 4 | |
1. |  | CUNHA, C. S.; MARCONDES MI; VELOSO, C. M.; MANTOVANI, H. C.; PEREIRA, L. G. R.; TOMICH, T. R.; DILL-MCFARLAND, K. A.; SUEN, G. Compositional and structural dynamics of the ruminal microbiota in dairy heifers and its relationship to methane production. Journal of the Science of Food and Agriculture, n. 99, p. 210-218, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
2. |  | DIAS, J.; MARCONDES, M. I.; NORONHA, M. F.; RESENDE, R. T.; MACHADO, F. S.; MANTOVANI, H. C.; DILL-McFARLAND, K. A.; SUEN, G. Effect of pre-weaning diet on the ruminal archaeal, bacterial, and fungal communities of dairy calves. Frontiers in Microbiology, v. 8, art. 1553, 2017. 17 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
3. |  | CUNHA, C. S.; VELOSO, C. M.; MARCONDES, M. I.; MANTOVANI, H. C.; TOMICH, T. R.; PEREIRA, L. G. R.; FERREIRA, M. F. L.; DILL-MCFARLAND, K. A.; SUEN, G. Assessing the impact of rumen microbial communities on methane emissions and production traits in Holstein cows in a tropical climate. Systematic and Applied Microbiology, v. 40, n. 8, p. 492-499, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
4. |  | DIAS, J.; MARCONDES, M. I.; SOUZA, S. M. de; SILVA, B. C. da M. e; NORONHA, M. F.; RESENDE, R. T.; MACHADO, F. S.; MANTOVANI, H. C.; DILL-MCFARLAND, K. A.; SUEN, G. Bacterial Community Dynamics across the Gastrointestinal Tracts of Dairy Calves during Preweaning Development. Applied and Environmental Microbiology, v. 84, n. 9, p. e02675-17, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|