BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoWERNER, D.; STRIPF, R. Differentiation of Rhizobium japonicum, I. enzymatic comparison of nitrogenase repressed and derepressed free living cells and of bacteroids. Z. Naturforsch. Teilc., v.33, p.245-252, 1978.

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2.Imagem marcado/desmarcadoSTRIPF, R.; WERNER, D. Differentiation of Rhizobium japonicum. II. Enzymatic activities in bacteroids and plant cytoplasm during the development of nodules of Glycine max. Zeitschr. Naturforsch., v.33, p.373-381, 1978.

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3.Imagem marcado/desmarcadoWERNER, D.; WILCOCKSON, J.; STRIPF, R.; MORSCHEL, E.; PAPEN, H. Limitations of symbiotic and associative nitrogen fixation by developmental stages in the systems Rhizobium japonicum with Glycine max and Azospirillum brasilense with grasses, e.g., Tritium aestivum. Biochem. Physiol. Proc. Life Sci., v.1, n.16, p.299-308, 1980.

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4.Imagem marcado/desmarcadoWERNER, D.; STRIPF, R.; ABRAMOWSKI, R.; FIEDLER, U. Ecology of nitrogen fixation in soils and rhizospheres. V. Oxygen limited growth and N metabolism in wheat roots. Z. Pflanzenphysiol., v.100, n.3, p.217-228, 1980.

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5.Imagem marcado/desmarcadoKUHLMANN, K. P.; STRIPF, R.; WATJEN, U.; RICHTER, F. W.; GLOYSTEIN, F.; WERNER, D. Mineral composition of effective and ineffective nodules of Glycine max in comparison to roots: Characterization of developmental stages by differences in nitrogen, hydrogen, sulfur, molybdenum, potassium and calcium content. Angew. Bot., v.56, p.315-323, 1982.

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1.Imagem marcado/desmarcadoMATTIETTO, R. de A.; LOPES, A. S.; MENEZES, H. C. de. Avaliação mineralógica das polpas in natura de cajá (Spondias Lutea L.) e umbu (Spondias Tuberosa Arruda Câmara). In: SIMPÓSIO BRASILEIRO SOBRE UMBU, CAJÁ E ESPÉCIES AFINS, 1., 2008, Recife. Anais... Recife: IPA; Embrapa Agroindústria Tropical; UFRPE, 2008. 1 CD-ROM.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.
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2.Imagem marcado/desmarcadoMATTIETTO, R. de A.; LOPES, A. S.; MENEZES, H. C. de. Caracterização física e físico-química dos frutos da cajazeira (Spondias mombin L.) e de suas polpas obtidas por dois tipos de extrator. Brazilian Journal of Food Technology, v. 13, n. 3, p. 156-164, jul./set. 2010.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 2
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3.Imagem marcado/desmarcadoMATTIETTO, R. de A.; LOPES, A. S.; MENEZES, H. C. de. Desenvolvimento da formulação de um néctar misto de cajá (Spondias lutea L.) e umbu (Spondias tuberosa, Arr. Câmara). In: SIMPÓSIO BRASILEIRO SOBRE UMBU, CAJÁ E ESPÉCIES AFINS, 1., 2008, Recife. Anais... Recife: IPA; Embrapa Agroindústria Tropical; UFRPE, 2008. 1 CD-ROM.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica
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4.Imagem marcado/desmarcadoMATTIETTO, R. de A.; LOPES, A. S.; MENEZES, H. C. de. Estabilidade do néctar misto de cajá e umbu. Ciência e Tecnologia de Alimentos, Campinas, v. 27, n. 3, p. 456-463, jul./set. 2007. Título em inglês: Stability of mixed cajá and umbu nectar.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: Nacional - A
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5.Imagem marcado/desmarcadoLOPES, A. S.; MATTIETTO, R. de A.; MENEZES, H. C. de; SILVA, L. H. M. da; PENA, R. da S. Rheological behavior of Brazilian Cherry (Eugenia uniflora L.) pulp at pasteurization temperatures. Food Science and Technology, Campinas, v. 33, n. 1, p. 26-31, jan./mar. 2013.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 1
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