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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
Data corrente: |
08/12/2021 |
Data da última atualização: |
23/02/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
FARIA, O. A. C.; KAWAMOTO, T. S.; DIAS, L. R. O.; FIDELIS, A. A. G.; LEME, L. O.; CAIXETA, F. M. C.; GOMES, A. C. M. M.; SPRÍCIGO, J. F. W.; DODE, M. A. N. |
Afiliação: |
O. A. C. FARIA, UNB; T. S. KAWAMOTO, UFU; L. R. O. DIAS, UNB; A. A. G. FIDELIS, UNB; L. O. LEME, UFES; F. M. C. CAIXETA, UNB; ANA CRISTINA MENESES M GOMES, Cenargen; J. F. W. SPRÍCIGO, UFG; MARGOT ALVES NUNES DODE, Cenargen. |
Título: |
Maturation system affects lipid accumulation in bovine oocytes. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
Reproduction, Fertility and Development, v. 33, n. 5, 372-380, 2021. |
DOI: |
https://doi.org/10.1071/RD20254 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
In vitro maturation; In vivo maturation; Intrafollicular transfer of immature oocytes (IFIOT). |
Thesaurus Nal: |
Lipids; Oocytes. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia (CENARGEN) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
22/09/2014 |
Data da última atualização: |
22/09/2014 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
PILON, L.; SPRICIGO, P. C.; MIRANDA, M.; MOURA, M. R. de; ASSIS, O. B. G.; MATTOSO, L. H. C.; FERREIRA, M. D. |
Afiliação: |
LUCIMEIRE PILON, CNPH; POLIANA C. SPRICIGO; MARCELA MIRANDA; MARCIA R. DE MOURA; ASSIS, ODILIO BENEDITO G.; LUIZ HENRIQUE C. MATTOSO.; MARCOS DAVID FERREIRA, CNPDIA. |
Título: |
Chitosan nanoparticle coatings reduce microbial growth on fresh-cut apples while not affecting quality attributes. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
International Journal of Food Science & Technology, Oxford, 2014. |
ISSN: |
0950-5423 |
DOI: |
10.1111/ijfs.12616 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
[On line]. |
Conteúdo: |
This study addressed the effects of chitosan-based nanoparticles on microbiological quality, colour, polyphenol oxidase (PPO) and peroxidase (POD) and firmness of fresh-cut ?Gala? apple slices during storage at 5 °C for 10 days. The treatments carried out were as follows: (i) slices pulverised with 110-nm chitosan nanoparticles, (ii) slices pulverised with 300-nm chitosan nanoparticles, (iii) 2 g L 1 chitosan dissolved in 2% citric acid and (iv) noncoated samples. |
Thesagro: |
Embalagem; Maçã. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/108942/1/Pilon-et-al-2014.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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