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Registros recuperados : 7 | |
1. |  | RIBEIRO, S. A.; ANTUNES, L. F. de S.; CARDOSO, E. de A.; SOUZA, W. dos S.; PIRES, M. J. F. C. dos S.; CORREIA, M. E. F. Evaluation of the consumption of agricultural and urban waste by the diplopod Trigoniulus corallinus as a strategy for formulating new combinations for the millicomposting process. Environmental Science and Pollution Research, , 31, v. 17, p. 25500–25507, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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3. |  | OLIVEIRA, C. A. G. de; MONTEIRO, E. de C.; SOUZA, W. DOS S.; PIO, P. V. A.; MACHADO, J. C.; ALVES, B. J. R.; BODDEY, R. M.; URQUIAGA, S. Contribution of biological nitrogen fixation to the biomass productivity of elephant grass grown in low-fertility soil for energy purposes. Agronomy, v. 15, 605, 2025. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia; Embrapa Gado de Leite. |
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4. |  | BORRE, J.; RAMALHO, I. O.; MONTEIRO, R. C.; SOUZA, W. dos S.; SOARES, S. A. da C.; SOUZA, L. F.; ALVES, B. J. R.; CASAGRANDE, D. R.; HOMEM B. G. C.; URQUIAGA, S.; BODDEY, R. M.; MACEDO, R. de O. Legume integration or N fertilisation enhances the N cycling in the soil-plant-animal system. Nutrient Cycling in Agroecosystems, Published: 23 October 2024. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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5. |  | SOARES, S. A. da C.; SOUZA, W. dos S.; HOMEM B. G. C.; RAMALHO, I.; BORRÉ, J.; GERVASIO, M. P.; PINHEIRO, E. F. M.; MARCHAO, R. L.; ALVES, B. J. R.; BODDEY, R. M.; URQUIAGA, S. The use of integrated crop–livestock systems as a strategy to improve soil organic matter in the Brazilian Cerrado. Agronomy, v. 14, n. 11, Article number 2547, November 2024. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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6. |  | SOUZA, W. dos S.; REZENDE, C. de P.; PEREIRA, J. M.; MONTEIRO, R. C.; SANTOS, C. A. dos; MACEDO, R. de O.; ALECRIM, F. B.; PINHEIRO, E. F. M.; CAMPOS, D. V. B. de; URQUIAGA, S.; ALVES, B. J. R.; BODDEY, R. M. Can N2 fixation by forage legumes build soil organic matter to rival fertilizer N in a tropical forest biome? Geoderma Regional, v. 33, e00646, Jun. 2023. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia; Embrapa Solos. |
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7. |  | SOUZA, W. dos S.; SOARES, S. A. da C.; HOMEM B. G. C.; LIMA, I. B. G. de; BORGES, L. P. C.; CASAGRANDE, D. R.; REZENDE, C. de P.; PEREIRA, J. M.; PINHEIRO, E. F. M.; GERVASIO, M. P.; ALVES, B. J. R.; URQUIAGA, S. Soil carbon sequestration under N fertilized or mixed legume-grass pastures depends on soil type and prior land-use. Geoderma Regional, v. 39, article number e00876, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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Registros recuperados : 7 | |
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Registros recuperados : 28 | |
10. |  | ANDRADE, J. C. de; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; BARCELLOS, M. D.; ARES, G.; DELIZA, R. Impacto das características não sensoriais na escolha de presunto cru e copa. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida: anais. Gramado: SBCTA Regional, 2016. Food: the tree that sustains life. 187.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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11. |  | ANDRADE, J. C. de; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; BARCELLOS, M. D.; ARES, G.; DELIZA, R. Impacto das características não sensoriais na escolha de presunto cru e copa. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SESSION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida. Anais... Gramado: SBCTA Regional, 2016. Food: the tree that sustains life. 187.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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14. |  | BLANES, J.; ANDRADE, J. C. de P.; LIMA, W.; LIMA, L. B. de; FERNANDES, V.; MARQUES, A. C.; GOMES, M. Construindo corredores ecológicos na Mata Atlântica do Sul da Bahia através de sistemas agroflorestais com enfoque em processos participativos. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE SISTEMAS AGROFLORESTAIS, 5., 2004, Curitiba. SAFs: desenvolvimento com proteção ambiental: anais. Colombo: Embrapa Florestas, 2004. p. 360-362. (Embrapa Florestas. Documentos, 98).Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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18. |  | ANDRADE, J. C. de; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; BARCELLOS, M. D. de; ARES, G.; DELIZA, R. Influence of evoked contexts on rating-based conjoint analysis: case study with lamb meat. Food Quality and Preference, Amsterdam, v. 53, p. 168-175, Oct. 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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19. |  | ANDRADE, J. C. de; NALERIO, E. S.; GIONGO, C.; BARCELLOS, M. D. de; ARES, G.; DELIZA, R. Influence of evoked contexts on rating-based conjoint analysis: case study with lamb meat. Food Quality and Preference, Amsterdam, v. 53, p. 168-175, Oct. 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul. |
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20. |  | FERREIRA, M. W. de M.; CHAGAS, E. A.; ANDRADE, J. C. de; SANTOS, V. A. dos; LOZANO, R. M. B. Enraizamento de estacas de camu-camu em câmara de subirrigação sob diferentes doses de aib e tempos de imersão. In: ENCONTRO DO PROGRAMA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA, 13., 2014, Boa Vista,RR. Anais... Boa Vista, RR: UFRR, 2015.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
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Registros recuperados : 28 | |
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