|
|
Registros recuperados : 4 | |
2. |  | MALAQUIAS, J. B.; RAMALHO, F. de S.; ZANUNCIO, J. C.; SOUZA, J. V. S.; PEREIRA, A. I. A.; RODRIGUES, K. C. V.; WANDERLEY, P. A. Influence of cotton and fennel on the development and reproduction of podisus nigrispinus (Dallas) (Heteroptera: pentatomidae). In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ENTOMOLOGIA, 22., 2008, Uberlândia. Ciência, tecnologia e inovação: resumos... Viçosa: UFV, 2008. 1 CD-ROM Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
|   |
3. |  | RAMALHO, F. de S.; WANDERLEY, P. A.; MALAQUIAS, J. B.; RODRIGUES, K. C. V.; SOUZA, J. V. S.; ZANUNCIO, J. C. Temperature-dependent development rates of bracon vulgaris, a parasitoid of boll weevil. Phytoparasitica, v. 37, p. 17-25, 2009. Biblioteca(s): Embrapa Algodão. |
|    |
4. |  | ZEBALHO, C. S.; PILECCO, I. B.; STRECK, N. A.; CARDOSO, P. de S.; FREITAS, C. P. de O. de; VIEIRA, E. A.; SOARES, M. F.; TAGLIAPIETRA, B. L.; FERIGOLO, A. A.; SWAROWSKY, A.; FOLLMANN, D. N.; SOUZA, J. V. S. de; ZANON, A. J. Assessing management factors limiting yield and starch content of cassava in the western Brazilian Cerrado. Agronomy Journal, v. 117, n. 1, e21722, Jan./Feb. 2025. 11 p. Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
|    |
Registros recuperados : 4 | |
|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. |  | SILVA, G de S.; CASTRO, C. D. P. da C.; BORGES, G da S. C.; FREITAS, S. T. de; AIDAR, S. de T.; BIASOTO, A. C. T.; RYBKA, A. C. P.; CARDARELLI, H. R. Physicochemical and functional properties of new sports drink with ricotta cheese whey and a brazilian passion fruit variety. Journal of Food Science and Technology, v. 60, n. 2, p. 538-548, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|   |
2. |  | SILVA, G de S.; CASTRO, C. D. P. da C.; BORGES, G da S. C.; FREITAS, S. T. de; AIDAR, S. de T.; BIASOTO, A. C. T.; RYBKA, A. C. P.; CARDARELLI, H. R. Physicochemical and functional properties of new sports drink with ricotta cheese whey and a brazilian passion fruit variety. Journal of Food Science and Technology, v. 60, n. 2, p. 538-548, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
3. |  | SILVA, G. de S.; BORGES, G. da S. C.; CASTRO, C. D. P. da C.; AIDAR, S. de T.; BIASOTO, A. C. T.; FREITAS, S. T. de; RYBKA, A. C. P.; CARDARELLI, H. R. Physicochemical quality, bioactive compounds and in vitro antioxidant activity of a new variety of passion fruit cv. BRS Sertão Forte (Passiflora cincinnata Mast.) from Brazilian Semiarid region. Scientia Horticulturae, v. 272, Oct, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|