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Registros recuperados : 4 | |
2. |  | COSTA, W. G. da; BARBOSA, I. de P.; SOUZA, J. E. de; CRUZ, C. D.; NASCIMENTO, M.; OLIVEIRA, A. C. B. de. Machine learning and statistics to qualify environments through multi-traits in Coffea arabica. PLoS One, v. 16, n. 1, : e0245298, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Café. |
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3. |  | OLIVEIRA, C. F. de; SOUZA, J. E. de; SIQUEIRA, M. J. da S.; SILVA JÚNIOR, A. C. da; FERREIRA, R. de P.; VILELA, D.; CRUZ, C. D. Selection of alfalfa genotypes for dry matter yield and persistence with repeated measures. Agronomy Science and Biotechnology, v. 9, p. 1-14, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Pecuária Sudeste. |
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4. |  | CARVALHO, L. J.; SOUZA, J. E. de; GUIMARÃES, E. F.; COLNAGO, L. A.; CONSALTER, D. M.; AZEVEDO, S. P. de; CONSALTER, C. T.; BORBA, K.; GARCIA, R.; MIQUELIN, D. dos S.; CARAVIERI, B. F.; HEUERT, J.; SUASSUNA, T. de M. F.; GARRIDO, B. C. Development and validation of a rapid method for the determination of oil and oleic acid content in peanut (Arachis hypogaea L.) using time domain nuclear magnetic resonance. Food Research International, v. 203, 115830, 2025. 9 p. Biblioteca(s): Embrapa Algodão; Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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