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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  24/03/2023
Data da última atualização:  18/03/2024
Autoria:  CASTRO, A. G. S. E. e A.; GOMES, M. G. T.; SILVA, V. B.; SOUZA, F. A. de; ANDRADE, P. A. D.; SÁ, H. C. M. de; CAVALCANTI, L. F. L.; SILVA, M. M. da F. e; BORGES, I.
Título:  Influência do estresse calórico sobre parâmetros sanguíneos em ovelhas Santa Inês alimentadas com dietas contendo níveis crescentes de linhaça.
Ano de publicação:  2009
Fonte/Imprenta:  In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE CAPRINOS E OVINOS DE CORTE, 4.; FEIRA NACIONAL DO AGRONEGÓCIO DA CAPRINO-OVINOCULTURA DE CORTE, 3., 2009, João Pessoa. Anais... João Pessoa: EMEPA-PB, 2009. 1 CD-ROM. 3 f.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  Estresse calórico; Glicemia; Santa Inês.
Thesagro:  Bioclimatologia; Hematologia; Ovino.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPC40487 - 1ADDAA - DDCD 00225
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agrobiologia.
Data corrente:  03/05/1999
Data da última atualização:  03/05/1999
Autoria:  ARMIEN, A. G.; PEIXOTO, P. V.; DOBEREINER, Jurgen; TOKARNIA, C. H.
Título:  Surto de intoxicacao por narasina em suinos.
Ano de publicação:  1997
Fonte/Imprenta:  Pesquisa Veterinaria Brasileira, Rio de Janeiro, v. 17, n. 2, p. 63-68, 1997.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  An outbreak of narasin poisoning in swine is described. The diagnosis was based on the history, clinical-pathological findings, the reproduction of the disease by the administration of the feed originally given to the animals and by chemical analysis which showed doses sufficiently high to cause poisoning. Inspite that the clinical-pathological picture of the natural and experimental poisoning was of the same nature, there were some differences. In the natural outbreak lethality was high, but in the experiments none of the animals died. In the natural cases besides the lesions in the muscles, also lesions of the heart muscle fibres were seen, not detected in the experimental animals. It is suggested that these differences could be due to the stress to which the animals were submitted in the piggery by the great number of animals per box, whereas the experimental animals were kept individually.
Thesagro:  Antibiótico; Doença Animal; Suíno.
Thesaurus NAL:  antibiotics; disease control; swine.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agrobiologia (CNPAB)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPAB24442 - 1UPCSP - --22281
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