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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Solos.
Data corrente:  27/11/2019
Data da última atualização:  03/01/2020
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  FELIX, V. J. L.; FELIX, E. dos S.; DIAS, B. de O.; SOUSA, S. M. S. das C; FRAGA, V. da S.; ARAUJO FILHO, J. C. de.
Afiliação:  VICTOR JUNIOR LIMA FELIX, UFPB; EVALDO DOS SANTOS FELIX, UFPB; BRUNO DE OLIVEIRA DIAS, UFPB; SEBASTIANA MAELY SARAIVA DAS CHAGAS SOUSA, UFPB; VÂNIA DA SILVA FRAGA, UFPB; JOSE COELHO DE ARAUJO FILHO, CNPS.
Título:  Relation of pedoenvironments with forms of nitrogen and phosphorus in semiarid soils.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  In: WORLD CONGRESS OF SOIL SCIENCE, 21., 2018, Rio de Janeiro. Soil science: beyond food and fuel: proceedings... Viçosa, MG: SBCS, 2019. v. 2, p. 25. WCSS 2018.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  There are few studies related to the influence of the climatic gradient, mainly rainfall, on N and P dynamics in soils of the semiarid region of Brazil, being this information primordial for the planning of the soil management, since these nutrients are considered limiting for the production of biomass of the region.
Palavras-Chave:  Pedogênese.
Thesagro:  Fósforo; Nitrogênio; Planossolo; Solo.
Thesaurus Nal:  Nitrogen; Phosphorus; Planosols; Soil.
Categoria do assunto:  P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/205702/1/Relation-of-pedoenvironments-with-forms-of-nitrogen-and-phosphorus-in-semiarid-soils-2019.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Solos (CNPS)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPS20350 - 1UPCRA - DD2019.00260
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Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  21/12/2022
Data da última atualização:  21/12/2022
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  B - 1
Autoria:  ALCANTARA, M. DE; ARES, G.; DELIZA, R.
Afiliação:  MARCELA DE ALCANTARA, PDJ-CNPQ; GASTÓN ARES, Universidad de la República, Pando, Uruguay; ROSIRES DELIZA, CTAA.
Título:  How Do Nutritional Warnings Work on Commercial Products?
Ano de publicação:  2022
Fonte/Imprenta:  Frontiers in Nutrition, v. 9, n. 921515, p. 1-10, 2022.
DOI:  10.3389/fnut.2022.921515
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  A large body of evidence assessing the effectiveness of front-of-package (FOP) nutrition labeling exists. Most experimental studies have been conducted with fictitious products. However, consumers? perception depends on several products extrinsic factors such as brand. Understanding how strong brand associations influence the effectiveness of FOP nutrition labeling schemes may be crucial to informing policymaking. In this context, the aim of this work was to evaluate the effect of five different variants of nutritional warnings labels (black magnifier, red magnifier, black octagon, black triangle, and red circle) on consumers? choice of commercial products, compared with two FOP nutrition labeling schemes: the guidelines daily amounts (GDAs) system and the traffic light system (TLS). An online randomized controlled trial with 1,932 participants was used to evaluate the effect of FOP nutrition labeling on participants? choices in eight sets of three commercial products, available in the Brazilian marketplace. A multinomial logistic regression model was used to evaluate the influence of FOP nutrition labeling on participants? likelihood of selecting the different products in the choice task. Results showed that nutritional warnings and the TLS significantly increased the likelihood of selecting none of the products instead of the least healthful product, or a healthier product, in at least one of the product categories compared with the GDA. Warnings tended to have a larger ef... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Nutritional warning commercial products brand consumers? perception food choice.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1150140/1/How-Do-Nutritional-Warnings-Work-on-Commercial-Products-Results-From-a-Hypothetical-Choice-Experiment.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA15439 - 1UPCAP - DD
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