|
|
Registros recuperados : 20 | |
12. |  | BRESEGHELLO, F.; FINNEY, P. L.; GAINES, C.; ANDREWS, L.; TANAKA, J.; PENNER, G.; SORRELLS, M. E. Genetic loci related to kernel quality differences between a soft and a hard wheat cultivar. Crop Science, v. 45, n. 5, p. 1685-1695, Sept./Oct. 2005. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
|    |
16. |  | RÖDER, M. S.; PLASCHKE, J.; KÖNIG, S. U.; BÖRNER, A.; SORRELLS, M. E.; TANKSLEY, S. D.; GANAL, M. W. Abundance, variability and chromosomal location of microsatellites in wheat. Molecular and General Genetics, v. 246, n. 3, p. 327-333, 1995. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|    |
17. |  | CAMPBELL, K. G.; BERGMAN, C. J.; GUALBERTO, D. G.; ANDERSON, J. A.; GIROUX, M. J.; HARELAN, G.; PULCHER, R. G.; SORRELLS, M. E.; FINNEY, P. L. Quantitative trait loci associated with kernel traits in a soft x hard wheat cross. Crop Science, Madison, v. 39, n. 4, p. 1184-1195, 1999. Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|   |
18. |  | MAGALHAES, J. V.; GARVIN, D. F.; WANG, Y. H.; SORRELLS, M. E.; KLEIN, P. E.; SCHAFFERT, R. E.; LI, L.; KOCHIAN, L. V. Comparative mapping of a major aluminum tolerance gene in sorghum and other species in the poaceae. Genetics, Maryland, v. 167, n. 4, p. 1905-1914, 2004. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
19. |  | NELSON, J. C.; ANDREESCU, C.; BRESEGHELLO, F.; FINNEY, P. L.; GUALBERTO, D. G.; BERGMAN, C. J.; PEÑA, R. J.; PERRETANT, M. R.; LEROY, P.; QUALSET, C. O.; SORRELLS, M. E. Quantitative trait locus analysis of wheat quality traits. Euphytica, v. 149, n. 1/2, p. 145-159, May 2006. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
|    |
20. |  | ZEID, M.; YU, J. K.; GOLDOWITZ, I.; DENTON, M. E.; COSTICH, D. E.; JAYASURIYA, C. T.; SAHA, M.; ELSHIRE, R.; BENSCHER, D.; BRESEGHELLO, F.; MUNKVOLD, J.; VARSHNEY, R. K.; BELAY, G.; SORRELLS, M. E. Cross-amplification of EST-derived markers among 16 grass species. Field Crops Research, Amsterdam, v. 118, n. 1, p. 28-35, Jul. 2010. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
|    |
Registros recuperados : 20 | |
|
|
Registros recuperados : 10 | |
6. |  | FREITAS, P. S. L. de; RESENDE, R.; GONÇALVES, A. C. A.; BERTONHA, A.; TESSMANN, D. J. Produção da cultura de pupunha (Bactris gasipaes Kunth) sob condições de deficit hídrico no Noroeste do Paraná. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE SISTEMAS AGROFLORESTAIS, 5., 2004, Curitiba. SAFs: desenvolvimento com proteção ambiental: anais. Colombo: Embrapa Florestas, 2004. p. 431-433. (Embrapa Florestas. Documentos, 98).Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
|   |
8. |  | MACEDO, M. C. C.; LESSA, V. L.; CASSIMIRO, D. M. J.; QUEIROZ, V. A. V.; GONÇALVES, A. C. A.; PIRES, C. V. Elaboração de pães formulados com sorgo. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SECTION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida: anais. Gramado: SBCTA Regional, 2016.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
9. |  | PRADO, M. E. A. do; QUEIROZ, V. A. V.; CORREIA, V. T. da V.; NEVES, E. O.; RONCHETI, E. F. S.; GONÇALVES, A. C. A.; MENEZES, C. B. de; OLIVEIRA, F. C. E. de. Physicochemical and sensorial characteristics of beef burgers with added tannin and tannin-free whole sorghum flours as isolated soy protein replacer. Meat Science, v. 150, p. 93-100, 2019. Publicado online em 13 dez. 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
10. |  | TELES, A. G.; SILVA, W. A. da; MENEZES, C. B. de; CARLOS, L. de A.; GONÇALVES, A. C. A.; CARVALHO, C. W. P. de; DIZLEK, H.; QUEIROZ, V. A. V. Processes applied to whole sorghum flour: effects on technological, antioxidant and sensory properties of gluten-free cakes. Journal of Food Measurement and Characterization, 2025. First online.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
Registros recuperados : 10 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|