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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Milho e Sorgo.
Data corrente:  23/04/2012
Data da última atualização:  17/08/2017
Tipo da produção científica:  Capítulo em Livro Técnico-Científico
Autoria:  DUARTE, A. P.; GERAGE, A. C.; CECCON, G.; SILVA, V. A. da; CRUZ, J. C.; BIANCO, R.; SOUZA, E. D.; PEREIRA, F. C.; SOARES FILHO, R.
Afiliação:  AILDSON PEREIRA DUARTE, IAC; ANTONIO CARLOS GERAGE, IAPAR; GESSI CECCON, CPAO; VAGNER ALVES DA SILVA, Emater/GO; JOSE CARLOS CRUZ, CNPMS; RODOLFO BIANCO, IAPAR; EVERTON DIEL SOUZA, CPAF-RR; FREDERICO CAMPOS PEREIRA; ROMEU SOARES FILHO, Emater/GO.
Título:  Milho safrinha.
Ano de publicação:  2011
Fonte/Imprenta:  In: CRUZ, J. C.; MAGALHAES, P. C.; PEREIRA FILHO, I. A.; MOREIRA, J. A. A. (Ed.). Milho: o produtor pergunta, a Embrapa responde. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica; Sete Lagoas: Embrapa Milho e Sorgo, 2011. cap. 20, p. 307-324.
Série:  (Coleção 500 perguntas, 500 respostas).
Idioma:  Português
Thesagro:  Milho; Semeadura.
Thesaurus Nal:  Corn.
Categoria do assunto:  --
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/80984/1/Milho-safrinha.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMS24484 - 1UMTPL - DD
CPAO33887 - 1UPCPL - PP633.15C957m12.00124
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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  23/11/1998
Data da última atualização:  23/11/1998
Autoria:  WATANABE, E.; BELL, A. E.; BROCKWAY, B. E.
Título:  The effect of protein disulphide isomerase on dough rheology assessed by fundamental and empirical testing.
Ano de publicação:  1998
Fonte/Imprenta:  Food Chemistry, v. 61, n. 4, p. 481-486, 1998.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Fudamental rheological tests were carried out wheat flour dough containing protein disuphide isomerase. (PDI), E.C. 5.4.1.) and compared with their respective controls. The controlled stress Rheometer (CSR) and dynamic mechanical thermal analyzer (DMTA) we used. Results from these instrumental tests which are essentially non-destructive were compared with results obtained when using a traditional extensometer. The possibility of PDI duplicating the effect of potassium bromate was evaluated. Fundamental testing providede more information about the structure of the dough when used under a wide range of different testing conditions. The extensometer, under the conditions used in this work, was better than the CSR and the DMTA for showing the effect of PDI (50 ppm, flour basis), which seemed to make the dough more elastic the longer the resting time. although the effect was basically the same as that produced by potassium bromate, it was not of the same magnitude.
Palavras-Chave:  Massa alimenticia; Reologia.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CTAA993 - 1UPCAP - --0012/981998.00255
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