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| Registros recuperados : 8 | |
| 7. |  | MARTINS, L. M.; SANTANA, L. R. R. de; MACIEL, L. F.; SOARES, S. E.; FERREIRA, A. C. R.; BIASOTO, A. C. T.; BISPO, E. da S. Phenolic compounds, methylxanthines, and preference drivers of dark chocolate made with hybrid cocoa beans. Research, Society and Development, v. 12, n. 4, e22912440782, 2023. Disponível em: https://doi.org/10.33448/rsd-v12i4.40782. Acesso em:| Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
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| 8. |  | VIRGENS, I. A. das; PIRES, T. C.; SANTANA, L. R. R. de; SOARES, S. E.; MACIEL, L. F.; FERREIRA, A. C. R.; BIASOTO, A. C. T.; BISPO, E. da S. Relationship between bioactive compounds and sensory properties of dark chocolate produced from Brazilian hybrid cocoa. International Journal of Food Science and Technology, v. 56, p. 1905-1917, 2021.| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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| Registros recuperados : 8 | |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | ANJOS, L. C. dos; GOMES, F. M. M.; COUTO, L. L. do; MOURÃO, C. A.; MOREIRA, K. G.; SILVA, L. P.; MORTARI, M. R. Anxiolytic activity and evaluation of potentially adverse effects of a bradykinin-related peptide isolated from a social wasp venom. Life Sciences, v. 149, p. 153-159, 2016.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| 2. |  | SILVA, J. C. e; COUTO, L. L. do; AMARAL, H. de O.; GOMES, F. M. M.; CAMPOS, G. A. A.; SILVA, L. P.; MORTARI, M. R. Neuropolybin: a new antiseizure peptide obtained from wasp venom. Biochemical Pharmacology, v. 181, 114119, 2020.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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