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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Soja. |
Data corrente: |
28/02/2000 |
Data da última atualização: |
22/09/2006 |
Autoria: |
SCOTT, H. D.; FERGUSON, J. A.; HANSON, L.; FUGITT, T.; SMITH, E. |
Título: |
Agricultural water management in the Mississippi Delta regin of Arkansas. |
Ano de publicação: |
1998 |
Fonte/Imprenta: |
Fayetteville: Arkansas Agricultural Experiment Station / Univesrity of Arkansas, 1998. |
Páginas: |
98p. |
Série: |
(Research Bulletin, 959). |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Physiographic regions; Natural resources; Landuse; Use o irrigation in Arkansas agriculture; Fundamental soil-plant-water relationships; Water management of rice; Water management of soybeans; Application of water management strategies; Effect of water management on soil water status. |
Palavras-Chave: |
Agricultural; EUA; USA. |
Thesagro: |
Agricultura; Manejo de Água. |
Thesaurus Nal: |
Arkansas; water management. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01007nam a2200265 a 4500 001 1461465 005 2006-09-22 008 1998 bl uuuu 00u1 u #d 100 1 $aSCOTT, H. D. 245 $aAgricultural water management in the Mississippi Delta regin of Arkansas. 260 $aFayetteville: Arkansas Agricultural Experiment Station / Univesrity of Arkansas$c1998 300 $a98p. 490 $a(Research Bulletin, 959). 520 $aPhysiographic regions; Natural resources; Landuse; Use o irrigation in Arkansas agriculture; Fundamental soil-plant-water relationships; Water management of rice; Water management of soybeans; Application of water management strategies; Effect of water management on soil water status. 650 $aArkansas 650 $awater management 650 $aAgricultura 650 $aManejo de Água 653 $aAgricultural 653 $aEUA 653 $aUSA 700 1 $aFERGUSON, J. A. 700 1 $aHANSON, L. 700 1 $aFUGITT, T. 700 1 $aSMITH, E.
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Registro original: |
Embrapa Soja (CNPSO) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Florestas. |
Data corrente: |
30/07/2015 |
Data da última atualização: |
17/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
HORNUNG, P. S.; LAZZAROTTO, S. R. da S.; LAZZAROTTO, M.; SCHNITZLER, E. |
Afiliação: |
Polyanna Silveira Hornung, Universidade Estadual de Ponta Grossa; Simone Rosa da Silveira Lazzarotto, Universidade Estadual de Ponta Grossa; MARCELO LAZZAROTTO, CNPF; Egon Schnitzler, Universidade Estadual de Ponta Grossa. |
Título: |
TG-DTA and DSC investigations of ''pinhão'' starch modified by calcium hypochlorite and UV light. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
Brazilian Journal of Thermal Analysis, v. 7, p. 109-112, 2015. |
Descrição Física: |
Disponível na internet. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Edição dos Anais do 7º Simpósio de Análise Térmica, 2015, Bauru. |
Conteúdo: |
Starches, when in its native forms, usually do not have the characteristics required for industrial processing. ''Pinhão'', a seed from the Araucaria angustifolia tree, has starch as main presenting as a great alternative source of starch. Samples of native ''pinhão'' starch were treated with standard calcium hypochlorite solutions (0.1, 0.2 and 0.5 mol L-1) and exposed for one hour under UV light. The modification process applied altered the thermal behavior of the ''pinhão'' starch as the TGA-DTA and DSC results presented. |
Palavras-Chave: |
''pinhão'' starch; Ca(ClO)2; UV light. |
Thesagro: |
Araucária Angustifólia. |
Thesaurus NAL: |
oxidation. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/127259/1/2015-MarceloL-SIAT-TG-DTA.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Florestas (CNPF) |
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