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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
28/02/2013 |
Data da última atualização: |
22/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
CARVALHO, L. M. J.; SMIDERLE, L. A. S. M.; RIBEIRO, E. M. G.; GOMES, P. B.; CARVALHO, J. L. V.; PACHECO, S. |
Afiliação: |
LUCIA MARIA JAEGER DE CARVALHO, UFRJ; L. A. S. M. SMIDERLE, UFRJ; E. M. G. RIBEIRO, UFRJ; P. B. GOMES, UFRJ; JOSE LUIZ VIANA DE CARVALHO, CTAA; SIDNEY PACHECO, CTAA. |
Título: |
Assessment of carotenoids in pumpkin (C. moschata Duch.) landraces after different homecooking conditions. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: EFFOST ANNUAL MEETING, 2012, Montpellier. A lunch box for tomorrow: an interactive combination of integrated analysis and specialized knowledge of food: abstract CD ROM. Wageningen: EFFoST, 2012. 1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Beta-caroteno; Isômero cis. |
Thesagro: |
Abóbora; Carotenóide. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00804naa a2200217 a 4500 001 1951783 005 2016-02-22 008 2012 bl --- 0-- u #d 100 1 $aCARVALHO, L. M. J. 245 $aAssessment of carotenoids in pumpkin (C. moschata Duch.) landraces after different homecooking conditions. 260 $c2012 650 $aAbóbora 650 $aCarotenóide 653 $aBeta-caroteno 653 $aIsômero cis 700 1 $aSMIDERLE, L. A. S. M. 700 1 $aRIBEIRO, E. M. G. 700 1 $aGOMES, P. B. 700 1 $aCARVALHO, J. L. V. 700 1 $aPACHECO, S. 773 $tIn: EFFOST ANNUAL MEETING, 2012, Montpellier. A lunch box for tomorrow: an interactive combination of integrated analysis and specialized knowledge of food: abstract CD ROM. Wageningen: EFFoST, 2012. 1 CD-ROM.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registros recuperados : 2 | |
2. | | RIBEIRO, E. M. G.; SMIDERLE, L. A. S. M.; CARVALHO, L. M. J. de; CARDOSO, F. S. N.; DEODORO, I. N.; GOMES, P. B.; CARVALHO, J. L. V. de; PACHECO, S.; RAMOS, S. Influence of different cooking methods in total carotenoids contents, a- and B-carotene and cis-B-carotene isomers in pumpkin (Cucurbita moschata Duch.). In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 2 | |
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