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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
02/08/2012 |
Data da última atualização: |
02/08/2012 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
SIQUEIRA, B. dos S.; TEIXEIRA, J. V.; BASSINELLO, P. Z. |
Afiliação: |
BEATRIZ DOS SANTOS SIQUEIRA, bolsista CNPAF; JÉSSICA VIEIRA TEIXEIRA, bolsista CNPAF; PRISCILA ZACZUK BASSINELLO, CNPAF. |
Título: |
Differences in stability of common bean genotypes to darkening and hardening process during storage. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Annual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser, v. 55, p. 233-234, Mar. 2012. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to evaluate whether there is variation between cooking time and color of different genotypes during storage in order to identify the most stable cultivars in relation to these characteristics. |
Thesagro: |
Armazenamento; Cocção; Feijão; Genótipo; Phaseolus vulgaris. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/62811/1/p.233.pdf
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Marc: |
LEADER 00849naa a2200205 a 4500 001 1930225 005 2012-08-02 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSIQUEIRA, B. dos S. 245 $aDifferences in stability of common bean genotypes to darkening and hardening process during storage. 260 $c2012 520 $aThe objective of this study was to evaluate whether there is variation between cooking time and color of different genotypes during storage in order to identify the most stable cultivars in relation to these characteristics. 650 $aArmazenamento 650 $aCocção 650 $aFeijão 650 $aGenótipo 650 $aPhaseolus vulgaris 700 1 $aTEIXEIRA, J. V. 700 1 $aBASSINELLO, P. Z. 773 $tAnnual Report of the Bean Improvement Cooperative, Prosser$gv. 55, p. 233-234, Mar. 2012.
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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Biblioteca |
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Registro |
Volume |
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URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Suínos e Aves. Para informações adicionais entre em contato com cnpsa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
28/09/2001 |
Data da última atualização: |
12/07/2007 |
Autoria: |
BERTANI, G. R.; SCHEID, I. R.; FIALHO, F. B.; RUBIN, M. I. B.; WENTZ, IVO; GONCALVES, P. B. D. |
Afiliação: |
Embrapa Suinos e Aves. |
Título: |
Periovulatory insemination with fresh or frozen semen on embryo viability and early pregnancy rate in gilts. |
Ano de publicação: |
1996 |
Fonte/Imprenta: |
Reproduction in Domestic Animals, v.31, n.1, p.307-308, 1996. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Inseminação Artificial; Suíno. |
Thesaurus NAL: |
artificial insemination; swine. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00658naa a2200217 a 4500 001 1434841 005 2007-07-12 008 1996 bl --- 0-- u #d 100 1 $aBERTANI, G. R. 245 $aPeriovulatory insemination with fresh or frozen semen on embryo viability and early pregnancy rate in gilts. 260 $c1996 650 $aartificial insemination 650 $aswine 650 $aInseminação Artificial 650 $aSuíno 700 1 $aSCHEID, I. R. 700 1 $aFIALHO, F. B. 700 1 $aRUBIN, M. I. B. 700 1 $aWENTZ, IVO 700 1 $aGONCALVES, P. B. D. 773 $tReproduction in Domestic Animals$gv.31, n.1, p.307-308, 1996.
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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