Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
12/02/2001 |
Data da última atualização: |
12/02/2001 |
Autoria: |
SINGH, R. P.; HELDMAN, D. R. |
Título: |
Introduction to food engineering. |
Ano de publicação: |
1984 |
Fonte/Imprenta: |
Orlando: Academic press, 1984. |
Páginas: |
306p. |
ISBN: |
0-12-646380-8 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Transport of liquid foods. Energy for food process. Heat transfer in food processig. Refrigeration. Food freezing. Evaporation. Psycometrics. food dehydration. |
Palavras-Chave: |
Engenharia de alimentos: Food engineering. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00564nam a2200157 a 4500 001 1413152 005 2001-02-12 008 1984 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a0-12-646380-8 100 1 $aSINGH, R. P. 245 $aIntroduction to food engineering. 260 $aOrlando: Academic press$c1984 300 $a306p. 520 $aTransport of liquid foods. Energy for food process. Heat transfer in food processig. Refrigeration. Food freezing. Evaporation. Psycometrics. food dehydration. 653 $aEngenharia de alimentos: Food engineering 700 1 $aHELDMAN, D. R.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |