Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Tabuleiros Costeiros. |
Data corrente: |
20/05/1998 |
Data da última atualização: |
20/05/1998 |
Autoria: |
SINGH, R. P.; KARTHA, A. R. S. |
Título: |
Note on the variability of saturated acid compositions and glyceride structure patterns in fats from different locations of the kernel from coconuts. |
Ano de publicação: |
1975 |
Fonte/Imprenta: |
Indian Journal Agricultural Science, v.45, n.7, 323-326, 1975. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Coconut; Glicerideo; Glyceride structure; Saturated acid. |
Thesagro: |
Ácido; Coco; Cocos Nucifera; Gordura; Saturação. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00695naa a2200229 a 4500 001 1368748 005 1998-05-20 008 1975 bl --- 0-- u #d 100 1 $aSINGH, R. P. 245 $aNote on the variability of saturated acid compositions and glyceride structure patterns in fats from different locations of the kernel from coconuts. 260 $c1975 650 $aÁcido 650 $aCoco 650 $aCocos Nucifera 650 $aGordura 650 $aSaturação 653 $aCoconut 653 $aGlicerideo 653 $aGlyceride structure 653 $aSaturated acid 700 1 $aKARTHA, A. R. S. 773 $tIndian Journal Agricultural Science$gv.45, n.7, 323-326, 1975.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Tabuleiros Costeiros (CPATC) |