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Registros recuperados : 3 | |
3. | | POLITI, L. S.; FLORES, R. A.; SILVA, J. A. S. DA.; WADT, P. G. S.; PINTO, P. A DA C.; PRADO, R. DE M. Estado nutricional de mangueiras determinado pelos métodos DRIS e CND. Revista Brasileira de Engenharia Agrícola e Ambiental, Campina Grande, v. 17, n. 1, p. 11-18, 2013. Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Algodão. |
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Registros recuperados : 3 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Instrumentação. Para informações adicionais entre em contato com cnpdia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
27/01/2006 |
Data da última atualização: |
27/01/2006 |
Autoria: |
PATERNO, L. G.; WIZIACKI, N. M. L.; KANNO, F. H.; FONSECA, F. J.; MATTOSO, L. H. C. |
Título: |
Nanostructured films of poly(o-ethoxyaniline) and sulfonated polystyrene as sensing parts for taste sensor development. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ELECTRETS, 12.; 2005, Salvador. Proceedings... Salvador: IEEE, 2005. p. 416-419. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Nanostructured films of poly(o-ethoxyaniline) POEA and sodium sulfonated polystyrene PSS produced by the layer-by-layer tecnique (LBL) have been employed as part of sensory units in a taste sensor system, also known as electronic tongue (ET). The sensitivity of these films to standard taste solutions has been investigated by means of electrical capacitance measurements. |
Palavras-Chave: |
Layer-by-layer technique; LBL; POEA. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01038naa a2200205 a 4500 001 1029404 005 2006-01-27 008 2005 bl --- 0-- u #d 100 1 $aPATERNO, L. G. 245 $aNanostructured films of poly(o-ethoxyaniline) and sulfonated polystyrene as sensing parts for taste sensor development. 260 $c2005 520 $aNanostructured films of poly(o-ethoxyaniline) POEA and sodium sulfonated polystyrene PSS produced by the layer-by-layer tecnique (LBL) have been employed as part of sensory units in a taste sensor system, also known as electronic tongue (ET). The sensitivity of these films to standard taste solutions has been investigated by means of electrical capacitance measurements. 653 $aLayer-by-layer technique 653 $aLBL 653 $aPOEA 700 1 $aWIZIACKI, N. M. L. 700 1 $aKANNO, F. H. 700 1 $aFONSECA, F. J. 700 1 $aMATTOSO, L. H. C. 773 $tIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ELECTRETS, 12.; 2005, Salvador. Proceedings... Salvador: IEEE, 2005. p. 416-419.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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