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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | SILVA, R. R. M.; PIRES, C. R. F.; ALMEIDA, H. C. DE A.; SOUSA, D. N. de; SANTOS, V. F. Pescado na alimentação escolar: caracterização nutricional. Segurança Alimentar e Nutricional, Campinas, v. 24, n. 2, p. 169-179, jul./dez. 2017. Biblioteca(s): Embrapa Pesca e Aquicultura. |
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3. |  | OLIVEIRA, J. A.; SILVA, R. R. M.; SILVA, G. T. S. T. da; TORRES, J. A.; VALI, A.; RIBEIRO, C.; KRISHNAN, R.; RUOTOLO, L. A. M. Copper vanadates: Targeted synthesis of two pure phases and use in a photoanode/cathode setup for selective photoelectrochemical conversion .of carbon dioxide to liquid fuel. Materials Research Bulletin, v 149, 111716, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Instrumentação. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 1 | |
1. |  | ALMEIDA, E. S.; CARMONA, P. O.; MENDONCA, S.; DIAS, A. C. B.; CASTELLÓN, E. R.; CECILIA, J. A.; SILVA JÚNIOR, I. J. da; MONTEIRO, S. The role of carotenes in preventing oxidation during palm oil processing: adsorption studies. Industrial Crops and Products, v. 216, 118691, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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Registros recuperados : 1 | |
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