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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio-Norte. |
Data corrente: |
30/08/2022 |
Data da última atualização: |
27/11/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
RODRIGUES, L. L.; HASHIMOTO, J. M.; NABESHIMA, E. H.; GOMES, F. de O.; SILVA, J. do N.; SILVA, K. J. D. e. |
Afiliação: |
LARISSA LAGES RODRIGUES, FEDERAL UNIVERSITY OF PIAUÍ; JORGE MINORU HASHIMOTO, CPAMN; ELIZABETH HARUMI NABESHIMA, INSTITUTE OF FOOD TECHNOLOGY; FERNANDA DE OLIVEIRA GOMES, FEDERAL UNIVERSITY OF PIAUÍ; JURANDY DO NASCIMENTO SILVA, FEDERAL INSTITUTE OF PIAUÍ; KAESEL JACKSON DAMASCENO E SILVA, CPAMN. |
Título: |
Characteristics of biscuits containing different proportions of whole mung bean, wheat and rice brown flours. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Food Science and Technology International, Aug. 22, 2022. Online. |
DOI: |
https://doi.org/10.1177/10820132221121172 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
A simplex-centroid design was used to evaluate the effect of proportions (0 to 100%) of whole wheat flour (WWF), whole mung bean flour (WMF) and whole rice flour (BRF) on the quality of cookies savory. The dough cut in the shape of a disks (37 mmx 2 mm) showed a 13% retraction in diameter when they contained exclusively WWF, it was less intense (5%) with BRF and null (0%) with WMF. |
Palavras-Chave: |
Bakery products; Farinha integral; Whole flour. |
Thesagro: |
Biscoito. |
Thesaurus Nal: |
Cookies. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/243417/1/Characteristics-of-biscuits-containing.pdf
|
Marc: |
LEADER 01177naa a2200253 a 4500 001 2145878 005 2023-11-27 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1177/10820132221121172$2DOI 100 1 $aRODRIGUES, L. L. 245 $aCharacteristics of biscuits containing different proportions of whole mung bean, wheat and rice brown flours.$h[electronic resource] 260 $c2022 520 $aA simplex-centroid design was used to evaluate the effect of proportions (0 to 100%) of whole wheat flour (WWF), whole mung bean flour (WMF) and whole rice flour (BRF) on the quality of cookies savory. The dough cut in the shape of a disks (37 mmx 2 mm) showed a 13% retraction in diameter when they contained exclusively WWF, it was less intense (5%) with BRF and null (0%) with WMF. 650 $aCookies 650 $aBiscoito 653 $aBakery products 653 $aFarinha integral 653 $aWhole flour 700 1 $aHASHIMOTO, J. M. 700 1 $aNABESHIMA, E. H. 700 1 $aGOMES, F. de O. 700 1 $aSILVA, J. do N. 700 1 $aSILVA, K. J. D. e 773 $tFood Science and Technology International, Aug. 22, 2022. Online.
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Registro original: |
Embrapa Meio-Norte (CPAMN) |
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URL |
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![](/consulta/web/img/deny.png) | Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Meio-Norte. Para informações adicionais entre em contato com cpamn.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio-Norte. |
Data corrente: |
20/03/2009 |
Data da última atualização: |
22/06/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo de Divulgação na Mídia |
Autoria: |
MAGALHÃES, J. A.; RODRIGUES, B. H. N. |
Afiliação: |
João Avelar Magalhães, Embrapa Meio-Norte; Braz Henrique Nunes Rodrigues, Embrapa Meio-Norte. |
Título: |
Adubação nitrogenada e idade de corte do capim - elefante em Parnaíba, Piauí. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
ReHAgro. Acesso em: 16 dez. 2005. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Capim Elefante; Rendimento. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00419naa a2200145 a 4500 001 1070708 005 2022-06-22 008 2005 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aMAGALHÃES, J. A. 245 $aAdubação nitrogenada e idade de corte do capim - elefante em Parnaíba, Piauí. 260 $c2005 650 $aCapim Elefante 650 $aRendimento 700 1 $aRODRIGUES, B. H. N. 773 $tReHAgro. Acesso em: 16 dez. 2005.
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Embrapa Meio-Norte (CPAMN) |
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