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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
07/12/2022 |
Data da última atualização: |
07/12/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
OLIVEIRA FILHO, J. G.; SILVA, G. C.; GOMES, M. P.; SOUSA, T. L. de; FERREIRA, M. D.; EGEA, M. B. |
Afiliação: |
MARCOS DAVID FERREIRA, CNPDIA. |
Título: |
External application of RNA interference (RNAi): an innovative tool for controlling fungi during food storage. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Current Opinion in Food Science, v. 47, a100872, 2022. |
Páginas: |
1 - 6 |
ISSN: |
2214-7993 |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.cofs.2022.100872 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Fungi are an important group of microorganisms that can spoilage food during storage and transportation, thereby affecting the quality and shelf life of these products. Although synthetic antifungal agents efficiently control the fungal spoilage of food, the continuous use of these substances can cause several problems. The use of ribonucleic acid interference (RNAi) as a fungicide has emerged as an alternative approach with less negative environmental impact. Sprayinduced gene silencing (SIGS) is an innovative approach to silence target genes in fungi using RNAi. This review presents state-of-the-art information on the use of SIGS to control fungi during food storage. |
Palavras-Chave: |
Fungal contamination; Spray-induced gene silencing. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio Ambiente. |
Data corrente: |
19/01/2009 |
Data da última atualização: |
18/07/2017 |
Tipo da produção científica: |
Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Autoria: |
ABREU JÚNIOR, C. H.; NOGUEIRA, T. A. R.; OLIVEIRA, F. C.; PIRES, A. M. M.; FRANCO, A. |
Afiliação: |
Cassio Hamilton Abreu Júnior, CENA-USP; Thiago Assis Rodrigues Nogueira, CENA-USP; Fernando Carvalho Oliveira, Biossolo; ADRIANA MARLENE MORENO PIRES, CNPMA; Ademir Franco, CENA-USP. |
Título: |
Aproveitamento agrícola de resíduos no canavial. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
In: MARQUES, M. O.; MUTON, M. A.; NOGUEIRA, T. A. R.; TASSO JÚNIOR, L. C.; NOGUEIRA, G. A.; BERNARDI, J. H. (Ed.). Tecnologias na agroindústria canavieira. Jaboticabal: FCAV, 2008. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Fertilizante orgânico. |
Thesagro: |
Adubo de Esgoto; Cana de açúcar; Compostagem; Composto Orgânico; Curtume; Indústria Agrícola; Lodo Residual; Resíduo Orgânico; Vinhaça. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/150065/1/2008CL-47.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Meio Ambiente (CNPMA) |
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