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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
09/01/2017 |
Data da última atualização: |
23/02/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
BARBARA, J. A.; BIASOTO, A. C. T.; SILVA, E. S.; CORREA, L. C.; ZINI, C. A. |
Afiliação: |
JANAINA A. BARBARÁ, UFRGS; ALINE TELLES BIASOTO MARQUES, CPATSA; ÉRICA S. SILVA, UFRGS; LUIZ CLAUDIO CORREA, CPATSA; CLAUDIA A. ZINI, UFRGS. |
Título: |
Evaluation of polyphenolic compounds in Syrah wine produced in the São Francisco Valley: impact of ripening stage and maceration time. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2016. |
Páginas: |
p. 12. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of this study was to understand the relationship among phenolic compounds profile of the wines and i) the ripening stage of grapes and ii) the maceration duration. |
Palavras-Chave: |
Compostos fenólicos; Vale do São Francisco; Vitivinicultura. |
Thesagro: |
Maceração; Maturação; Uva; Vinho; Vitis Vinifera. |
Thesaurus Nal: |
Grapes. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/156616/1/Aline.pdf
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Marc: |
LEADER 01061nam a2200277 a 4500 001 2060200 005 2017-02-23 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aBARBARA, J. A. 245 $aEvaluation of polyphenolic compounds in Syrah wine produced in the São Francisco Valley$bimpact of ripening stage and maceration time.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON TROPICAL WINES, 5., 2016, Petrolina. Book of abstracts... Petrolina: Embrapa Semiárido$c2016 300 $ap. 12. 520 $aThe aim of this study was to understand the relationship among phenolic compounds profile of the wines and i) the ripening stage of grapes and ii) the maceration duration. 650 $aGrapes 650 $aMaceração 650 $aMaturação 650 $aUva 650 $aVinho 650 $aVitis Vinifera 653 $aCompostos fenólicos 653 $aVale do São Francisco 653 $aVitivinicultura 700 1 $aBIASOTO, A. C. T. 700 1 $aSILVA, E. S. 700 1 $aCORREA, L. C. 700 1 $aZINI, C. A.
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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1. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | SARTI, E. C. F. B.; RODRIGUES, R. A.; DUARTE, L. F. C.; BACANELLI, G. M.; LILENBAUM, W.; ARAUJO, F. R. Detection of Potentially Pathogenic Non-Tuberculous Mycobacteria in Artisanal Coalho Cheese from the State of Paraiba, Northeast Brazil. Mycobacterial Diseases, v. 8, n. 3, 2018Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 4 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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2. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | MEDEIROS, G. B.; RODRIGUES, O. G.; BEZERRA NETO, P. S.; MEDEIROS, R. S. DE; SARTI, E. C. F. B.; ARAUJO, F. R.; AZEVEDO, S. S. DE; HIGINO, S. S. DOS S. Detecção de micobactérias em queijo de coalho comercializado no Nordeste do Brasil. Semina,v. 42, n. 1, jan./fev., 2021. p. 439-446Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte. |
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3. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | MEDEIROS, G. B.; RODRIGUES, O. G.; BEZERRA NETO, P. S.; MEDEIROS, R. S. de; SARTI, E. C. F. B.; ARAUJO, F. R.; AZEVEDO, S. S. de; HIGINO, S. S. dos S. Detection of mycobacteria in coalho cheese sold in Northeastern Brazil. Detecção de micobactérias em queijo de coalho comercializado no Nordeste do Brasil. Semina, Ciências Agrárias, v. 42, n. 1, p. 439-446, 2020.Tipo: Nota Técnica/Nota Científica |
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