|
|
Registros recuperados : 9 | |
5. |  | SILVA, D. A. L. da; MATTIETTO, R. de A.; MENDONÇA, A. P. O.; SOUZA NETO, A. M. L. de; VENTURIERI, G. C. Influence of the initial soluble solids content and yeasts in cupuaçu and honey must to obtain fermented beverages. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
7. |  | SILVA, D. V. da; GIUST, G.; AKIM, E.; FARRAPO, A.; BENHAMI, V. M. L.; MOREIRA, E. de A.; PAULA, V. R. de; TOMICH, T. R.; PEREIRA, L. G. R.; SILVA, D. A. L. Absolute environmental sustainability of milk production in Brazil with a focus on climate change mitigation. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON LIFE CYCLE ASSESSMENT OF FOOD, 14., 2024, Barcelona. Book of abstracts. Barcelona: Universitat de Barcelona, 2024. p. 58-60. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
8. |  | GERHARDT, J.; RODRIGUES, T. O.; SUGAWARA, E. T.; SILVA, D. A. L.; MATSUURA, M. I. da S. F.; BRAGA, T. E. N.; UGAYA, C. M. L.; OLIVEIRA, A. de S. Avaliação do Guia Qualidata como um instrumento de verificação de requisitos mínimos de qualidade para inventários de produtos brasileiros. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON LIFE CYCLE ANALYSIS, 8., 2019, Cartago. LCA for global competitiveness: proceedings. Cartago: Red Iberoamericana de Ciclo de Vida, 2020. p. 103-108. Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|    |
9. |  | PAULA, V. R. de; CARVALHO, B. C. de; TOMICH, T. R.; BENHAMI, V. L. M.; MOREIRA, E. de A.; SILVA, D. V. da; SILVA, D. A. L.; MIRANDA, T. S.; PEREIRA, L. G. R. Strategies for mitigating the carbon footprint of milk production in the South and Southeast of Brazil. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON LIFE CYCLE ASSESSMENT OF FOOD, 14., 2024, Barcelona. Book of abstracts. Barcelona: Universitat de Barcelona, 2024. p. 593-595. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
Registros recuperados : 9 | |
|
|
Registros recuperados : 55 | |
3. |  | POSSIDIO, E. L. de. Irrigacao no Nordeste: situacao atual e tecnologias. In: CONFERÊNCIA SOBRE A CONVIVÊNCIA DO HOMEM COM A SECA E IRRIGAÇÃO NO NORDESTE, 1984, Salvador. Convivência do homem com a seca e irrigação no Nordeste. Salvador: Fundação Baiana para Estudos Econômicos e Sociais, 1984. p. 41-49.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
16. |  | LEAO, P. C. de S.; POSSÍDIO, E. L. de. Manejo e tratos culturais. In: LEÃO, P. C. de S. (Ed.). Uva de mesa: produção - aspectos técnicos. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica; Petrolina: Embrapa Semi-Árido, 2001. cap. 10, p. 70-81. il. (Frutas do Brasil, 13).Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
17. |  | SOARES, J. M.; POSSIDIO, E. L. de; PEREIRA, J. R. Niveis de irrigacao, densidade de plantio e niveis de nitrogenio na cultura da melancia. In: CONGRESSO DA SOCIEDADE DE OLERICULTURA DO BRASIL, 17., 1977, Juazeiro, BA. Anais... Brasília, DF: EMBRAPA-SOB, 1979. p. 112-114.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
Registros recuperados : 55 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|