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| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | LIMA, M. dos S.; SILANI, I. de S. V.; TOALDO, I. M.; CORREA, L. C.; BIASOTO, A. C. T.; PEREIRA, G. E.; BORDIGNON-LUIZ, M. T.; NINOW, J. L. Phenolic compounds, organic acids and antioxidant activity of grape juices produced from new Brazilian varieties planted in the Northeast Region of Brazil. Food Chemistry, v. 161, p. 94-103, 2014.| Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
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| Registros recuperados : 1 | |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 2. |  | PIÑA-RODRIGUES, F. C. M.; EULER, A. M. C.; FREIRE, J. M.; LIMA JUNIOR, M. de J. V.; MENDES, A. M. da S.; SANDIM, A. S. de A.; FRANCO, D. O.; URZEDO, D. I. Native forest seeds as an income generator within the forest landscape restoration chain. In: PINTO, S. R. R.; SANTOS, F. C.; PRESCOTT, C. (ed.). Forest landscape restoration and social opportunities in the tropical world. Recife, PE: Centro de Pesquisas Ambientais do Nordeste, 2020. cap. 9, p. 188-216.| Tipo: Capítulo em Livro Técnico-Científico |
| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia; Embrapa Amapá. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
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