Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Amazônia Oriental. |
Data corrente: |
26/11/2019 |
Data da última atualização: |
26/11/2019 |
Autoria: |
LÓPEZ, C.; SHANLEY, P. (ed.). |
Título: |
Riches of the forest: food, spices, crafts and resins of Asia. |
Ano de publicação: |
2004 |
Fonte/Imprenta: |
Jacarta: CIFOR, 2004. |
Páginas: |
140 p. |
Descrição Física: |
il. |
ISBN: |
979-3361-18-2 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Introduction: setting the scene; Fruits; Leaves; Seeds, Roots and shoots; Bark and wood; Exudates; Lessons learned: cultural and commercial benefits of forest products. |
Palavras-Chave: |
Especiarias. |
Thesagro: |
Alimentação; Artesanato; Resina. |
Thesaurus Nal: |
Asia; Foods; Latin America; Spices. |
Categoria do assunto: |
B Sociologia Rural |
Marc: |
LEADER 00740nam a2200241 a 4500 001 2115159 005 2019-11-26 008 2004 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a979-3361-18-2 100 1 $aLÓPEZ, C. 245 $aRiches of the forest$bfood, spices, crafts and resins of Asia. 260 $aJacarta: CIFOR$c2004 300 $a140 p.$cil. 520 $aIntroduction: setting the scene; Fruits; Leaves; Seeds, Roots and shoots; Bark and wood; Exudates; Lessons learned: cultural and commercial benefits of forest products. 650 $aAsia 650 $aFoods 650 $aLatin America 650 $aSpices 650 $aAlimentação 650 $aArtesanato 650 $aResina 653 $aEspeciarias 700 1 $aSHANLEY, P.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Amazônia Oriental (CPATU) |